به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه هاآرتض، "انور ابراهیم" از چهره های سرشناس مخالف دولت در مجلس مالزی چندی پیش در سخنانی ائتلاف حاکم این کشور با حزبهای دیگر را پیرو طرحی دانست که "ایهود باراک" در سال 1999 آن را پایه گذاری کرده بود.
بر اساس این گزارش، گفته می شود دولت مالزی طرحی را به پارلمان ارائه می کند که به موجب آن انور ابراهیم به مدت شش ماه اجازه حضور در پارلمان را نداشته باشد و از آنجا که مالزی در سال آینده شاهد برگزاری اتنتخابات است این ممنوعیت به نوعی اخراج از پارلمان محسوب می شود.
انور ابراهیم علاوه بر این اتهام دولت مالزی را متهم به سوءاستفاده از قدرت کرده است.
انور ابراهیم در سخنانی گفته بود که تلاش "نجیب رزاق" نخست وزیر مالزی برای ایجاد اتحاد میان احزاب مختلف برگرفته از یک سیاست انتخاباتی در رژیم اسرائیل است که "ایهود باراک" وزیر جنگ فعلی رژیم صهیونیستی در انتخابات سال 1999 آن را پیاده کرده بود.
نظر شما