به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، احمد رضا رادان شامگاه سه شنبه در جمع عزاداران حسینه اعظم زنجان بابیان اینکه شور و شعور حسینی باید بیش از گذشته در جامعه نهادینه و ماندگار شود، خاطرنشان کرد: راز ماندگاری نظام در سایه تبعیت از فرامین رهبری است تا کشور از هجمه ها و توطئه های دشمنان ایمن باشد.
رادان با بیان اینکه دشمنان از دلبستگی و ارادت مردم به اهل بیت عصمت و طهارت واهمه دارند، افزود: بر این اساس دشمنان نظام اسلامی از راه های مختلف در صدد ضربه زدن به مبانی دینی و معرفتی کشور هستند.
وی با اشاره به اینکه واقعه عاشورا یک عبرت برای همگان است و باید بعنوان الگو و سرمشق مورد توجه قرار گیرد، یادآور شد: در این واقعه عده ای از مسیر نورانی ولایت دور شدند و عده ای دیگر نیز در رکاب سرورشان تا آخرین لحظه مبارزه کردند.
جانشین فرمانده نیروی انتظامی کشور با اشاره به اینکه راه رستگاری نظام اسلامی پیروی از فرامین مقام معظم رهبری است، گفت: قرار گرفتن در این مسیر کشور را از هجمه و دسیسه های دشمنان مصون نگه می دارد.
نظر شما