پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۷ آذر ۱۳۸۹، ۱۵:۱۷

ایجاد 8500 شغل در استان ایلام

ایلام - خبرگزاری مهر: جانشین استاندار ایلام در امور اشتغال و سرمایه گذاری گفت: طی هفت ماهه ابتدای سال 89 تعداد هشت هزار و 537 شغل در سطح استان ایجاد شده است.

حسن مرکزی در گفتگو با خبرنگار مهر در ایلام اظهار داشت: این در حالیست که تعهدات ایجاد اشتغال استان تا پایان سال 89 تنها هفت هزار شغل است.

وی ادامه داد: این آمار به صورت دقیق و علمی در بررسی آمارهای تعداد بیمه شدگان تأمین اجتماعی استان و تعداد اشتغال مربوط به صندوق مهر امام رضا(ع) قابل دسترسی است.

وی تصریح کرد: ایجاد اشتغال در استان یک اولویت جدی است و شاخص های مربوط به عملکرد هفت ماه اول سال جاری، نشان از عزم و اراده مسئولان این بخش برای توسعه فرصتهای اشتغال را دارد.

این مسئول با بیان اینکه بدنبال مدیریت صحیح بر منابع و ظرفیتهای استان هستیم، خاطرنشان کرد: هماهنگ سازی امورات، حول محور ایجاد اشتغال پایدار از اهم برنامه های در دست اقدام است.

مرکزی با اعلام این مطلب که باید تمام بخش ها برای موضوع اشتغال برنامه ریزی داشته باشند، افزود: سیستم بانکی و کل بخش های اقتصادی استان  باید توجه ویژه خود را به حمایت از تولیدات داخلی منطقه را معطوف  نمایند تا شاهد موفقیتهای  روز افزون در این حوزه باشیم.

وی اظهار داشت: از سویی در استان بدنبال هدایت سرمایه گذاران و قرار گرفتن آنها در مسیر رشد و توسعه جهت ایجاد اشتغال پایدار و مولد هستیم.

جانشین استاندار در امور اشتغال و سرمایه گذاری، با تأکید بر پر اهمیت بودن شاخصها و آمارهای کار و بیکاری به عنوان اجتماعی ترین شاخص اقتصادی، بیان کرد: تلاش برای فراهم کردن شغل و ایجاد اشتغال و سرمایه گذاری مناسب علاوه بر مزیتهای اقتصادی می تواند نشاط و پویایی را در عرصه اجتماع بوجود آورد.

وی گفت: بدنبال تهیه نرم افزار اطلاعات ورودی و خروجی اشتغال به صورت ماهانه برای ساماندهی هر چه بیشتر این حوزه هستیم.

مرکزی در خاتمه مزیت این نرم افزار را جلوگیری از هم پوشانی آمار و شناسایی دقیق و بروز آمار اشتغال ذکر کرد.

کد خبر 1212075

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha