پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۸ آذر ۱۳۸۹، ۱۱:۱۹

اجرای 100 درصد طرح پرداخت الکترونیکی وجه سوخت در گیلان

اجرای 100 درصد طرح پرداخت الکترونیکی وجه سوخت در گیلان

رشت - خبرگزاری مهر: مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه گیلان از اجرای 100 درصدی طرح پرداخت الکترونیکی وجه سوخت در جایگاههای استان خبر داد.

حسین کرد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود:  طرح پرداخت الکترونیکی وجه سوخت ازسوی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه گیلان با همکاری شرکت مخابرات و بانک ملت در راستای تحقق دولت اکترونیک و در تمام جایگاههای استان اجرا شد و به دو صورت "آن لاین" و "آف لاین" قابل استفاده است.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه گیلان گفت: این طرح که از ابتدای سال همزمان با سراسر کشور در جایگاههای استان آغاز و هم اکنون به پایان رسیده است، به مشتری امکان می دهد در قبال دریافت سوخت وجه آن را به صورت الکترونیکی پرداخت کند.

وی خاطر نشان کرد: در روش آن لاین افراد با مراجعه به یکی از شعب بانک ملت کارت سوخت خود را به یکی از کارتهای بانکی عضو شتاب خود متصل کرده و آنگاه در هر یک از جایگاههای 60 گانه استان با انتخاب گزینه "پرداخت بانکی" در هنگام پرداخت بهای سوخت، اتصال آن لاین و مستقیم با کارت بانکی خود داشته و امکان پرداخت الکترونیکی وجه سوخت را خواهند داشت.

کرد ادامه داد: در روش آفلاین نیز که به دلیل عدم امکان خط آن لاین در 30 جایگاه استان نصب شده است، افراد با مراجعه به یکی از شعب بانک ملت، کارت سوخت خود را به مبلغ مورد نظر خود شارژ کرده و در هنگام پرداخت وجه سوخت با انتخاب گزینه " کیف پول" در کارتخوانها، بهای سوخت از شارژ حساب کارت سوختشان کسر و به حساب جایگاهدار واریز می شود.

وی گفت: در استان گیلان درمجموع 92 جایگاه سوخت فعال است که یک مورد (ذولپیرانی) فاقد بنزین و یک مورد به تازگی به بهره برداری رسیده و درنوبت تجهیز سامانه پرداخت الکترونیکی هستند، بقیه 90 جایگاه (90جایگاه آف لاین و 60جایگاه آن لاین) است.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه گیلان یادآورشد: اجرای این طرح علاوه بر کاهش انتقال آلودگیهای ناشی از پول کاغذی، کاهش اتلاف زمان برای پرداخت وجه سوخت را نیز در پی خواهد داشت.

کد خبر 1212462

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha