پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۸ آذر ۱۳۸۹، ۱۳:۱۲

در آذربایجان غربی؛

1000 شعبه بانکی و خودپرداز وجوه نقدی یارانه ها را پرداخت می کنند

1000 شعبه بانکی و خودپرداز وجوه نقدی یارانه ها را پرداخت می کنند

ارومیه - خبرگزاری مهر: دبیر شورای هماهنگی بانک‌ها و سرپرست بانک ملی آذربایجان غربی از آمادگی بیش از هزار شعبه بانکی و خودپرداز برای ارائه خدمات به سرپرستان خانوار استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، قاسم رضایی پیش از ظهر یکشنبه در جلسه بررسی آخرین اقدامات انجام یافته شبکه بانکی استان برای عملیاتی کردن قانون هدفمند کردن یارانه‌ها و پرداخت یارانه‌های نقدی دو ماه اول سرپرستان خانوار در سازمان امور اقتصادی و دارایی آذربایجان غربی، با ارائه گزارشی مفصل، به تشریح و تبیین اقدامات انجام یافته شبکه بانکی استان برای اجرای طرح هدفمند کردن یارانه‌ها پرداخت.

وی همچنین از آمادگی بانک‌ها برای هر سه مورد مرتبط به شبکه بانکی یعنی افتتاح حساب برای سرپرستان خانوار، اعطای تسهیلات حمایتی برای ناوگان حمل و نقل عمومی و واحدهای تولیدی و اعطای وام‌های لازم به مباشران خبر داد و بیان داشت: شبکه بانکی استان برای پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال وجوه نقدی یارانه‌ها در استان آمادگی لازم را دارد.

رضایی خاطرنشان کرد: از عموم مردم انتظار می‌رود با مدیریت صحیح هزینه و نقدینگی از خارج کردن این حجم از پول از شبکه بانکی و سرازیر کردن آن به بازار و ایجاد نقدینگی اضافه بر نیاز خودداری کنند، چرا که سپرده‌ گذاری این حجم از پول در شبکه بانکی از مزایای حساب‌های قرض ‌الحسنه ویژه و سود حاصل از سرمایه‌ گذاری‌های کلان برخوردار می‌شود.

سرپرست سازمان و دبیر ستاد هدفمند کردن یارانه‌های آذربایجان غربی هم در این جلسه گفت: شبکه بانکی آذربایجان غربی برای آغاز پرداخت یارانه‌های نقدی به مردم آماده است.

حسین دبیری  با اشاره به آغاز رسمی طرح، نقش بانک‌های دولتی و غیردولتی را در اجرای طرح هدفمند کردن یارانه‌ها بسیار حساس و حیاتی خواند و اظهار داشت: تامین نقدینگی لازم، بهبود خدمت‌ رسانی بانک‌ها به مردم در راستای تکریم بیشتر ارباب رجوع، ساماندهی و سرویس دستگاه‌های خودپرداز ATM، تامین امنیت و نظم شعبات پرمشتری و اتخاذ سیاست‌های تشویقی بیشتر برای سپرده‌ گذاری یارانه‌های نقدی مردم در حساب‌های ویژه از جمله مواردی است که می ‌طلبد برنامه ‌ریزی لازم برای آن صورت پذیرد.

حمید احمدی، معاون اقتصادی سازمان امور اقتصادی و دارایی نیز با اشاره به برداشتن سقف شش نفر برای دریافت یارانه‌ ها در هر خانوار، تعداد خانوارهای ثبت ‌نامی دریافت یارانه‌های نقدی در استان را بالغ بر 660 هزار خانوار برشمرد و از شبکه بانکی خواست با اتخاذ سیاست‌های تشویقی ویژه به سپرده‌های مردم در این ارتباط بیشترین مزایا و سود تعلق گیرد.

همچنین در این جلسه گزارشی از سوی مسئولان امنیتی استان در ارتباط با تامین امنیت و نظم عمومی به هنگام پرداخت یارانه ‌های نقدی به مردم از طریق شبکه بانکی استان ارائه شده و تمهیدات لازم اندیشیده شد.

کد خبر 1212876

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha