رحمان قلاوند در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز، اظهارداشت: این قرارداد آموزشی با هدف توسعه آموزشهای فنی و حرفه ای و تربیت نیروی انسانی ماهر در بخش صنعت، ایجاد مهارت و ارتقای سطح علمی و مهارتی شاغلان و صاحبان صنایع و تبادل اطلاعات آموزشی، آماری، پژوهشی و تحقیقی است.
وی ادامه داد: قرارداد توسعه آموزشهای فنی وحرفه ای در شهرکهای صنعتی در سه ماده و 13 بند تنظیم و از تاریخ ابلاغ تا پایان سال 1390 لازمالاجرا خواهد بود و تداوم این قرارداد منوط به توافق طرفین است.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان همچنین از راه اندازی رشته برق خودرو درجه یک برای نخستین بار در استان خبر داد و گفت: در حال حاضر رشته برق خودرو درجه یک در استان آموزش داده نمیشود و این رشته با تایید اداره کل فنی و حرفه ای تا دو ماه آینده در این مرکز راه اندازی می شود.
قلاوند در ادامه از حمایت مالی از پایان نامه های تحصیلات تکمیلی در خوزستان با موضوع فنی وحرفه ای خبر داد و گفت: این اداره کل در راستای اهداف پژوهشی و مطالعاتی خود از پایان نامه های مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری با موضوعات مرتبط با فنی و حرفه ای حمایت به عمل می آورد.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان موضوعات مورد حمایت پایان نامه های دانشگاهی را مطالعه وضعیت نظام آموزش در صنایع، تهیه استانداردهای سرانه فضای آموزشی متناسب با نیاز، ارزشیابی دوره های آموزشی مراکز آموزش فنی و حرفه ای، بررسی نقاط قوت و ضعف تفکیک حوزه سنجش از آموزش و ارائه الگوی مناسب و بررسی میزان تاثیر آموزشهای مهارت آموختگان سازمان بر افزایش سطح کیفیت کار نیروهای مولد عنوان کرد.
وی گفت: نیازسنجی دوره های آموزشی مراکز به تفکیک جنسیت و ارائه الگوی مناسب، بررسی موانع و راهکارهای توسعه سرمایه گذاری بخش غیردولتی، تاثیر پروژه محور کردن آموزش، بررسی راهکارهای افزایش کمی و کیفی آموزشها در روستا همچنین بررسی وضعیت اشتغال مهارت آموختگان در دوره پنج سال قبل مطالعه نیازهای مهارتی فارغ التحصیلان رشته های فنی و مهندسی دانشگاه ها از دیگر موضوعات پایان نامه ای است که فنی و حرفه ای حمایت از آنها حمایت می کند.
نظر شما