پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۸ آذر ۱۳۸۹، ۱۵:۳۵

آقایاری مدیر دفتر شعر مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری شد

آقایاری مدیر دفتر شعر مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری شد

خسرو آقایاری طی حکمی از سوی امیرحسین فردی مدیر مرکز آفرینش های ادبی حوزه هنری به سمت مدیر دفتر شعر این مرکز منصوب شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در متن این حکم آمده است:  نظر به تعهد و توان جنابعالی در عرصه مدیریت و شناخت جایگاه رفیع شعر در ادبیات کشور، بر اساس این حکم به عنوان مدیر دفتر شعر مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری منصوب می‌شوید.

خسرو آقایاری شاعر، نویسنده و محقق ادبی متولد سال 1337 و دارای تحصیلات حوزوی است و در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و آموزش و پرورش به فعالیتهای ادبی مشغول بوده است.

وی همچنین سردبیر کتاب ماه کودک و نوجوان است و در حال حاضر نیز مسئولیت امور ادبی استانهای مرکز آفرینشهای ادبی بر عهده اوست.

از آثار آقایاری می‌توان به شوق دیدار، افسانه باغ آرزوها، سفر قندهار، تا ستاره و عاشیق محمد اشاره کرد.
 
 

کد خبر 1213016

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha