پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ آذر ۱۳۸۹، ۹:۰۱

توجه به فعالیتهای فرهنگی در اولویت برنامه های شهرداری سنندج است

توجه به فعالیتهای فرهنگی در اولویت برنامه های شهرداری سنندج است

سنندج - خبرگزاری مهر: شهردار سنندج توجه به فعالیت های فرهنگی را به عنوان یکی از برنامه های مهم و در اولویت شهرداری سنندج عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، مهدی حسام شریعتی شامگاه یکشنبه و در جریان دیدار با مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کردستان اظهار داشت: شهرداری سنندج در دوره جدید کاری خود توجه به فعالیت های فرهنگی را به عنوان یکی از برنامه های مهم و در اولویت در دستور کار قرار خواهد داد.

وی ادامه داد: توجه به فعالیت های فرهنگی و تلاش برای تامین زیرساخت های لازم برای این گونه برنامه ها یکی از وظایف شهرداری سنندج است و با توجه به نیاز مردم به این مهم تلاش می شود که اقدامات مناسبی با همکاری و مشارکت سایر دستگاه های دولتی در سنندج انجام شود.

شهردار سنندج خواستار همکاری و مشارکت بیشتر دستگاه ها و نهادهای فرهنگی استان کردستان به ویژه شهر سنندج شد و خاطرنشان کرد: تعامل و همکاری دستگاه های متولی بخش فرهنگ در نهایت می تواند نه تنها اعتلای فرهنگ کردستان را به دنبال داشته باشد، بلکه زمینه ای برای کاهش معضلات اجتماعی در سطح استان را فراهم کند.

حسام شریعتی با اشاره به ارتباط شهرداری سنندج با اداره کل کتابخانه های عمومی استان کردستان بیان داشت: بر اساس قانون شهرداری های باید نیم درصد از درآمدهای خود را کتابخانه های عمومی واگذار کند و ما نیز تلاش خواهیم کرد که این قانون به بهترین شکل ممکن در سنندج اجرایی شود.

وی گفت: شهرداری سنندج محدودیتی برای حمایت از کتابخانه های عمومی و سایر فعالیت های فرهنگی نخواهد داشت و امیدواریم که با حمایت هر چه بهتر اعضای شورای اسلامی شهر سنندج بتوانیم در این حوزه اقدامات و برنامه های متناسب با نیاز مردم را اجرایی کنیم.

در ادامه این دیدار مدیر کل کتابخانه های عمومی استان کردستان نیز خواستار حمایت هر چه بیشتر شهرداری ها از فعالیتهای فرهنگی در استان شد.

کد خبر 1213337

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha