به گزارش خبرنگار گروه دين و انديشه خبرگزاري " مهر"، در ديگر كشورهاي جهان افراد و يا سازمان هاي اسلامي نيز اين روز را به عنوان اولين روز ماه رمضان روزه گرفتند كه در ميان آنها مي توان از سنگاپور، هلند، تركيه، روسيه و اكراين، بلاروس، ازبكستان، قرقيزستان و تركمنستان نام برد.
در كشور نيجريه آنهايي كه محاسبات نجومي را مبنا قرار داده بودند، بيشتر در جنوب اين كشور، روز جمعه را اولين روز ماه رمضان دانسته در حالي كه آنهايي كه در شمال اين كشور زندگي مي كنند منتظر هلال ماه نو هستند.
در شمال آمريكا دو سازمان بزرگ اسلامي، انجمن اسلامي شمال آمريكا(ISNA) و شوراي فقه شمال آمريكا بر طبق نظر شوراي اسلامي آمريكاي شمالي 25 مهر را به عنوان روز اول ماه مبارك روزه مي گيرند. در كشور ليبي كانال تلويزيوني رسمي اعلام كرد روز 23 مهر ماه روز اول ماه مبارك رمضان است.
ماه مبارك رمضان در كشورهاي مسلمان جهان اسلام در هر تاريخي آغاز شود در نظر مسلمانان گرامي بوده و آنها اين ماه به دنبال بخشايش، رحمت خداوند و كمك به ديگران هستند.
اما از سويي ديگر ، مسلمانان در شرايط كنوني در رنج و نگراني به سر مي برند؛ چرا كه برخي كشورها هنوز مورد تجاوز و مداخله كشورهاي خارجي قرار مي گيرد. براي مثال فلسطين در شرايطي ماه مبارك رمضان را آغاز كرده كه انتفاضه به پانزدهمين سال خود رسيده و شرايط آنها با محاصره ها، قتلها و تاراج و تاخت و تازهاي اسرائيل بدتر نيز شده است.
مسلمانان همچنين از حملات دائمي رسانه هاي غربي كه دين آنها را مورد هدف قرار داده و آن را با پديده هايي چون خشونت و تروريسم ربط مي دهند اظهار ناراحتي مي كنند.
نظر شما