پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۰ آذر ۱۳۸۹، ۱۹:۰۶

امین جعفری:

دانش‌آموزان به سمت فعالیتهای پژوهشی و مطالعاتی سوق داده شوند

دانش‌آموزان به سمت فعالیتهای پژوهشی و مطالعاتی سوق داده شوند

قم - خبرگزاری مهر: مسئول کمیته‌ دربهای باز ستاد هفته پژوهش قم سوق دادن دانش‌آموزان به سمت فعالیتهای پژوهشی و مطالعاتی را ضروری دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین امین جعفری روز سه‌شنبه در جلسه توسعه فرهنگ مطالعه که در موسسه تحقیقاتی و فرهنگی مفید برگزار شد، با اشاره به ضرورت سوق دادن دانش‌آموزان به سمت پژوهش و مطالعه، نقش معلمان را در این میان مهم توصیف کرد و گفت: معلمان باید در کنار تدریس با تشکیل گروه‌های درسی وتحقیقاتی در کلاس‌ها بر فعالیت دانش‌آموزان نظارت کنند.

وی در ادامه به اهمیت ارتقای سطح علمی دانش آموزان اشاره کرد و اظهار داشت: مجلات در این زمینه می‌توانند مثمر ثمر باشند و مجله رشد نیز از جمله مجلات ارزشمندی است بازخورد مثبتی در میان قشر معلمین، دانش آموزان و خانواده آنها داشته است.

مدیرکل آموزش و پرورش قم با اشاره به انتشار 30 عنوان مجله رشد در سطوح و دوره‌های مختلف چاپ یادآور شد: این مجلات هم برای همکاران و دانش‌آموزان و هم برای مدیران بسیار مفید و سودمند است.

وی با اشاره به اهمیت ارتقا سطح کیفی مطالب منتشر شده در مجلاتی که در اختیار دانش‌آموزان، معلمان و مدیران قرار می‌گیرد، تصریح کرد: ما در این بخش نیازمند فرهنگ‌سازی در بین دانش‌آموزان و اقشار هدف مجلات به ویژه مجلات رشد هستیم.

امین‌جعفری ضرورت سوق دادن دانش‌آموزان به سمت کارهای پژوهشی، تحقیقاتی و مطالعاتی سوق دهیم، یادآور شد: امروز در کلاس‌های درس ما باید شاهد این باشیم که سطح علمی دانش‌آموزان با استفاده از روش‌های جدید ارتقا یابد.

وی با بیان اینکه باید فضای ارائه نظر برای دانش‌آموز در کلاس درس فراهم شود، بیان داشت: این اقدام موجب می شود که به دانش آموز شخصیت داده شود و مورد تکریم قرار گیرد و دانش آموز با قرار گرفتن در این فضا وادار به تحقیق و مطالعه خواهد شد.

کد خبر 1215006

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha