پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

سلطانخواه خبر داد:

اجری 11 طرح کلان ملی در کشور / اعلام توان پردازش ابررایانه ملی

اجری 11 طرح کلان ملی در کشور / اعلام توان پردازش ابررایانه ملی

معاون علمی و فنی رئیس جمهوری با بیان اینکه دو سال گذشته در هفته پژوهش و فناوری زمینه اجرایی شدن 6 طرح کلان ملی فراهم شد گفت: در حال حاضر 11 طرح کلان ملی با حجم ریالی 800 میلیارد ریال تصویب و در حال اجرا شدن است.

به گزارش خبرنگار مهر، نسرین سلطانخواه امروز چهارشنبه در نشست علم تا عمل، ارتقاء و تقویت دانش و فناوری و چرخه ایده تا فناوری را از اولویت‌های این معاونت نام برد و گفت: در این راستا تصویب و اجرای طرح‌های کلان ملی از سوی معاونت علمی و با همکاری سازمانهای ذیربط در دستور کار قرار گرفت که در این راستا تلاش می‌شود با استفاده از فناوری‌های جدید و نوین اقدام به رفع نیازهای کشور کنیم.

وی با تاکید بر بهره مندی ملی و فراملی از نتایج تحقیقات پژوهشگران کشور ادامه داد: در معاونت علمی علاوه بر اینکه به دنبال ایجاد الگویی جدید از تحقیق و فناوری در کشور هستیم به دنبال این نیز هستیم تا به جای اجرای طرح‌های منفصل طرح‌های کلانی را تعریف کنیم تا جامعه از دستاوردهای آن بهره مند شوند.

معاون علمی و فنی ریاست جمهوری با اشاره به اینکه دو سال قبل در هفته پژوهش و فناوری بستر لازم برای اجرای طرح‌های کلان ملی فراهم شد، ادامه داد: در سال 87 و 88، 11 طرح ملی با همکاری دستگاه‌های مربوط تعریف شد و در حال حاضر این پروژه‌ها با حجم ریالی 850 میلیارد ریال تصویب و در حال اجرا شدن است.

وی با اشاره به پیشرفت 20 تا 85 درصدی طرح‌های کلان ملی اضافه کرد: امروز شاهد افتتاح 5 طرح به ثمر رسیده در حوزه رادیوداروها هستیم ضمن آنکه تفاهمنامه اجرایی 4 طرح ملی نیز به امضا خواهد رسید.

سلطانخواه با اشاره به طرح کلان ملی ابررایانه ملی توضیح داد: طرح شبکه ابررایانه ملی با توان پردازش 10 به توان 14می‌تواند نیازهای ما را در حوزه پردازش داده‌ها برطرف کند.

کد خبر 1215396

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha