۲۵ مهر ۱۳۸۳، ۱۵:۲۶

كارشناسان به روزه داران توصيه كردند:

پرهيز از مصرف تنقلات زياد در فاصله افطار و سحر

كارشناسان به روزه داران توصيه كردند كه از مصرف تنقلات زياد در فاصله زماني افطار و سحر پرهيز كنند.

به گزارش خبرگزاري مهر، مصرف زياد اين تنقلات به علت دير هضم شدن آنها سبب مي شود كه تا سحر در معده باقي مانده و تمايل فرد براي صرف غذا كم شود بنابراين توصيه مي شود كه روزه داران از مصرف غذاهاي سنگين، دير هضم، پرچرب و سرخ شده به هنگام افطار نظير حليم و آش با روغن زياد خودداري كنند . 

مطالعات نشان داده كه روزه گرفتن سبب كاهش ميزان اسيد اوريك در خون مي شود همچنين در اغلب بيماري هايي كه عادات غلط غذايي، چاقي و افزايش وزن در آنها دخالت دارد روزه داري مفيداست به گونه اي كه مطالعات نشان مي دهد بيماران مبتلا به ديابت نوع دوم ، به كمك پزشك معالج و يك متخصص تغذيه به راحتي مي توانند در اين ماه روزه بگيرند و از اثرات مفيد آن بهره كافي ببرند.

بر اساس اين گزارش با توجه به اينكه ساعت صرف افطار حدود ساعت 6 بعدازظهر بوده و تا وعده سحري فاصله طولاني است مي‌توان در فاصله افطار تا سحر يك وعده غذايي مثل شام را صرف كرد كه البته اين به وضعيت خود شخص و تمايل او به صرف غذا بستگي دارد.

بر پايه اين گزارش در هنگام افطار مصرف غذاهاي سبك و مختصر شامل گروه‌هاي غذايي شير و لبنيات (مانند شير، ماست و پنير) ميوه‌ها، سبزيها، نان و غلات (مانند برنج و نان) توصيه مي‌شود؛ مثل نان، پنير و سبزي كه يكي از عادات خوب غذايي هموطنان در اين ايام است.

اين كارشناسان همچنين به روزه ‌داران توصيه كردند كه سبزي مصرفي خود را حتما با دقت  شسته  و ضدعفوني كنند ،  چاي مصرفي هنگام افطار كمرنگ باشد همچنين مصرف شير گرم ، فرني و يا شيربرنج در هنگام افطار مناسب است.

بر پايه اين گزارش روزه داران بايد افطار را با كمي آب گرم و يا چاي آغاز كرده و پس از آن مي توانند از خرما و يا كشمش استفاده كنند چون اين دو سبب كنترل اشتها مي شود و از بيش از حد خوردن افراد جلوگيري مي كند بنابراين بهتر است به جاي مصرف شيريني هايي نظير زولبيا و باميه از شيريني هاي طبيعي نظير خرما و كشمش استفاده شود.

کد خبر 121609

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha