پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ دی ۱۳۸۹، ۱۳:۰۰

عبدوس:

بهای گندم در استانهای خراسان یکنواخت می‌شود

بهای گندم در استانهای خراسان یکنواخت می‌شود

مشهد - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه پنج کشور (استان‌های خراسان) از یکنواخت شدن بهای گندم در سراسر خراسان خبر داد.

احمد عبدوس در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد اظهار داشت: در راستای یکنواخت شدن قیمت این محصول استراتژیک، گندم در اختیار صنوف غیرغذایی و آرد برای تولید نان در اختیار نانوایی‌ها قرارمی گیرد.

وی درباره مزایای یکنواخت شدن قیمت گندم گفت: جلوگیری از جابجایی های غیرقانونی آرد و تلاش برای کیفی کردن نان تولیدی و اصلاح ساختار از مزایای این طرح است.

وی افزود: با هدفمندسازی یارانه‌ها عملا نانوایی‌ها به سمت کیفی کردن محصولات تولیدی و اصلاح رفتار گام بر خواهند داشت .

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازگانی منطقه پنج گفت: فراهم شدن بسته مدیریت، حاکم شدن مدیریت کیفیت، جلوگیری ازضایعات و مدیریت چرخه فرایند مصرف از مزرعه تا سفره از جمله مزایای طرح هدفمندسازی یارانه‌ها در بخش گندم است.

وی ادامه داد: درعین حال کشاورزان گندم‌کار هم باید به سمت کیفی‌سازی و تولید محصولات با کیفیت گام بردارند تا از چرخه تولید حذف نشوند.

عبدوس به تاثیر صرفه‌جویی و هدفمندکردن مصرف نان اشاره کرد و گفت: درصورت هدفمند شدن 25 درصد از مصرف نان تولیدی سالانه 200 هزار تن گندم در خراسان رضوی صرفه جویی می‌شود.

وی اظهارداشت: در شرایطی که با محدودیت منابع آب و خاک روبرو هستیم، قادر خواهیم بود این میزان گندم صرفه‌جویی شده را به خارج از کشور صادر کنیم.

این مسئول غله کشور ادامه داد: بررسی‌ها نشان می‌دهد که کمتر از 15 درصد از نان تولیدی خراسان رضوی به دلایل مختلف به ضایعات تبدیل می‌شود .

وی گفت: پیش از طرح هدفمندسازی یارانه‌ها دولت سالانه 400 میلیارد تومان یارانه نان به خراسان رضوی پرداخت می‌کرده است .

عبدوس اظهار داشت: ماهانه 40 تا 50 هزار تن آرد خراسان رضوی مصرف می‌شود.

وی از ذخیره‌سازی مصرف گندم یکسال ساکنان مناطق شهری و روستایی خراسان رضوی خبر داد.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه پنج اطمینان داد: هم‌اینک 600 هزار تن گندم در سیلوهای استان خراسان رضوی ذخیره شده و کمبودی وجود ندارد.

کد خبر 1216248

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha