پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ دی ۱۳۸۹، ۱۰:۲۰

فرماندار زابل:

ملت ایران 9 دی فتنه گران را رسوا کرد

ملت ایران 9 دی فتنه گران را رسوا کرد

زاهدان - خبرگزاری مهر: فرماندار زابل گفت: ملت ایران توانست 9 دی فتنه گران داخلی و خارجی را رسوا کند.

به گزارش خبرنگار مهر در زاهدان، حسین کیخا عصر شنبه در نشست برنامه ریزی آیین بزرگداشت نخستین سالگرد حماسه باشکوه نهم دی ماه سال 88 اظهار داشت: 9 دی روز شکست جریان فتنه در مقابل ایمان، اتحاد و غیرت مردم ایران اسلامی است.

وی گفت: در این روز فتنه گران داخلی و خارجی در مقابل تمام اقشار مردم ایران اسلامی رسوا شدند.

فرماندار زابل بیان داشت: جریان فتنه ای که پس از انتخابات شکل گرفت به هیچ چیزی رحم نکرد و فتنه گران فقط بحث تقلب در انتخابات را مطرح نکردند، بلکه در روز عاشورا به ارزش های انقلابی و دینی مسلمانان جسارت کرده و دل همه مومنان را بدرد آوردند.

وی افزود: مردم با ایمان و منسجم ایران اسلامی با تبعیت از رهبر فرزانه و حکیم انقلاب اسلامی در روز نهم دی ماه سال گذشته به صحنه آمدند و راهپیمایی باشکوهی برگزار کردند.

کیخا گفت: راهپیمایان در این راهپیمایی حماسه آفرینشان ثابت کردند در هر کجا که خطری متوجه انقلاب و ارزش های دینی باشد به صحنه می آیند و تا پای جان در مقابل فتنه گران ایستادگی می کنند.

وی اظهار داشت: با توجه به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی بصیرت از نیازهای اصلی جوامع اسلامی است.

فرماندار زابل گفت: به منظور خنثی کردن توطئه های دشمنان بعد از انتخابات دور دهم ریاست جمهوری، مردم ایران اسلامی روز نهم دی ماه با حضور پرشور و بی نظیر خود در دفاع از آرمان های مقدس انقلاب اسلامی و اطاعت از رهبری، حماسه ای ماندگار در تاریخ انقلاب اسلامی خلق کردند.

کد خبر 1217465

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha