پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۵ دی ۱۳۸۹، ۱۰:۲۴

احمدی:

فاز اول پروژه منوریل 20 درصد پیشرفت دارد

فاز اول پروژه منوریل 20 درصد پیشرفت دارد

قم - خبرگزاری مهر: مدیرعامل سازمان قطارشهری پیشرفت فاز اول پروژه منوریل را 20 درصد اعلام کرد.

اردشیر احمدی شامگاه شنبه در حاشیه بازدید معاونان استاندار قم از سازمان قطارشهری و کارگاه‌های پروژه منوریل در گفتگو با خبرنگار مهر در قم، اظهار داشت: روند اجرای فاز اول پروژه منوریل حدود 20 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و این پروژه طبق زمان‌بندی اعلام شده به بهره برداری می‌رسد.

وی با بیان اینکه تجهیزات مورد نیاز اجرایی شدن این پروژه فراهم شده است، تصریح کرد: در مورد تهیه واگن‌های منوریل نیز رایزنی‌های لازم انجام شده و این واگن‌ها از یک شرکت آلمانی خریداری می‌شود.

طراحی 8 ایستگاه برای فاز اول

مدیرعامل سازمان قطارشهری همچنین در جمع معاونان استاندار قم و خبرنگاران رسانه‌های جمعی گزارشی از روند شکل گیری این سازمان و اجرایی شدن پروژه منوریل ارائه داد و گفت: این پروژه از مرداد ماه سال گذشته کلنگ زنی شد و در کنار آغاز این پروژه، کارگاه فنی و کمپینگ پشتیبانی از نیروهای انسانی احداث شده است.

وی از احداث کارگاه ساخت تیر در آینده‌ای نزدیک خبر داد و افزود: احداث این کارگاه اهمیت قابل توجهی دارد، به خاطر اینکه این تیرها نقش ریل را بازی می‌کند و چرخ منوریل که لاستیکی است بر روی این بتن‌ها حرکت می‌کند.

احمدی اظهار داشت: 30 ماه برای احداث 6.5 کیلومتر این پروژه در قالب 5 ایستگاه در نظر گرفته شد و در دهه کرامت سال آینده 1.5 کیلومتر این پروژه با 3 ایستگاه دیگر را راه‌اندازی می‌کنیم.

وی یادآور شد: عملیات احداث 160 ستون این پروژه حفاری شده و عملیات 110 ستون نیز تا مرحله دوم به پایان رسیده است.

احمدی با بیان اینکه قالب سرستون‌ها نیز آماده شده و در آینده‌ای نزدیک نصب می‌شود، خاطرنشان کرد: در سال‌های 87 و 88 حدود 26 میلیارد تومان به این پروژه اختصاص یافت و در سال جاری نیز 79 میلیارد تومان برای ادامه این پروژه اختصاص یافت که هنوز جذب نشده است.

مسیر منوریل شیب‌دار ساخته می‌شود

مدیرعامل سازمان قطارشهری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اظهار نظر برخی افراد در مورد احتمال خراب شدن منوریل در ارتفاع بالا و بروز مشکل انتقال مسافر گفت: برخی‌ها سئوالاتی مطرح کردند که اگر منوریل در ارتفاع بالا خراب شود چه طور می‌توان مسافران را جابجا کرد. طراحی این پروژه به گونه‌ای است که مسیر منوریل به صورت شیب‌دار ساخته می‌شود و اگر منوریل در ارتفاع بالا خراب شود تا ایستگاه بعدی حرکت خواهد کرد و ایمنی مسافران تامین شده است.

کد خبر 1217524

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha