احمد یزدان پناه در گفتگو با خبرنگار مهر در گرگان افزود: در آخرین جلسه کمیسیون مرکزی انجمن های علمی، ادبی و هنری دانشگاه آزاد اسلامی مجوز فعالیت انجمن علمی علوم آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی گرگان صادر شد.
وی اظهار داشت: پیش از این انجمن های علمی کشاورزی، ریاضی، زیست شناسی، زبان انگلیسی، عمران، ادبی، آموزش ابتدایی، مدیریت، تربیت بدنی، شیمی، معماری و کامپیوتر موفق به اخذ مجوز از کمیسیون مرکزی انجمنهای علمی، ادبی و هنری دانشگاه آزاد اسلامی شدند.
وی خاطرنشان کرد: با آغاز فعالیت این انجمن تعداد انجمنهای علمی و ادبی و هنری در دانشگاه به 13 مورد رسیده است.
شایان ذکر است انجمن های علمی و ادبی و هنری با هدف تعمیق، تبادل نظر و انجام امور پژوهشی، ایجاد ارتباط مستمر و متقابل اعضای انجمن و به هنگام کردن دانش اعضا و فعالیت می کنند.
نظر شما