پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۵ دی ۱۳۸۹، ۱۶:۰۱

دادوش هاشمی:

کرمانشاه در هدفمندسازی یارانه ها از استانهای پیشرو است

کرمانشاه در هدفمندسازی یارانه ها از استانهای پیشرو است

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: استاندار کرمانشاه گفت: استان کرمانشاه در بحث اجرای طرح هدفمندسازی یارانه ها از استان های پیشرو و موفق در سطح کشور است.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، سید دادوش هاشمی بعدازظهر یکشنبه در جلسه ستاد هدفمندسازی یارانه ها که با حضور مدیران دستگاه های عضو در محل سالن جلسات استانداری برگزار شد،اظهارداشت: خوشبختانه اقدامات و کارهایی که در استان کرمانشاه در جهت اجرای طرح هدفمندسازی یارانه ها صورت گرفته منجر به پیشرو شدن استان در این زمینه شده است.

وی افزود: در چند روز گذشته گوشه ای از فعالیت ها و اقدامات صورت گرفته  در زمینه هدفمندسازی یارانه ها در استان از طریق شبکه یک صدا و سیما پخش شد که در آن جدیت مدیران و برنامه های تاثیرگذار استان برای اجرای هر چه بهتر این طرح نمایش داده شد.

هاشمی با بیان اینکه مردم تشخیص می دهند که کدام مدیر و مسئول در جهت خدمتگذاری به آنان تلاش می کنند، تصریح کرد: هر اقدام و تلاشی که در جهت بستر سازی مناسب برای ارائه خدمات بهتر و بیشتر به مردم صورت گیرد، این عزیزان به درستی مدیران کارآمد از مدیران ناکارآمد را تشخیص می دهند و در مناسبت های مختلف قدران تلاش های مدیران تلاشگر هستند.

کرمانشاه نیاز به کار و تلاش بیشتر دارد

وی با بیان اینکه استان نیاز به کار و تلاش  دارد، از مدیران خواست نهایت تلاش و جدیت خود را برای حل مشکلات و روند حرکتی استان به سمت توسعه و پیشرفت بکار گیرند.

استاندار کرمانشاه در ادامه بر تسریع در تهیه کالا برگ سوخت برای روستائیان از سوی دستگاه های اجرایی استان تاکید کرد.

وی همچنین با اشاره به اثرات اجرای طرح هدفمندسازی یارانه ها از جمله ارتقای کیفیت پخت نان تصریح کرد: یکی از ثمرات این طرح عظیم، اقدام نانوایی ها برای ارتقای کیفیت پخت نان می باشد وهر نانوایی که از کیفیت پائینی برخوردار باشد با عدم مشتری مواجه خواهد شد.

استاندار کرمانشاه خاطر نشان کرد: هو اکنون با توجه به اجرای طرح هدفمندسازی یارانه ها و ایجاد رقابت بین نانوایی ها برای ارتقای کیفیت پخت، ارائه آموزش به نانوایی ها جهت تلاش برای ارتقای پخت نان از گذشته بیشتر احساس می شود، لذا دستگاه های ذیربط باید در راستای این موضوع گام بردارند.

در ادامه این جلسه روسای سازمان های صنایع معادن و جهاد کشاورزی استان در خصوص بحث گازرسانی به شهرک های صنعتی و چگونگی سوخت رسانی در بخش دامداری و مرغداری گزارشاتی ارائه کردند.

کد خبر 1218091

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha