پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۵ دی ۱۳۸۹، ۲۱:۴۰

برای تنظیم بازار ایام نوروز؛

1900 تن سیب و پرتقال در گیلان ذخیره سازی می شود

1900 تن سیب و پرتقال در گیلان ذخیره سازی می شود

رشت - خبرگزاری مهر: معاون توسعه بازرگانی داخلی سازمان بازرگانی استان گیلان از ذخیره سازی هزار و 900 تن سیب و پرتقال برای تنظیم بازار ایام نوروز در استان خبر داد.

رمضان کامران پی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: به این منظور برای تامین هزار و100 تن پرتقال، تفاهم‌ نامه ‌ای با مباشر بخش خصوصی منعقد شده و بزودی نیز تفاهم نامه ای با بخش خصوصی برای تامین 800 تن سیب مورد نیاز استان، امضا می شود.

وی اظهارداشت: میوه های ذخیره سازی شده در روزهای پایانی سال از طریق جایگاههای و مراکزعرضه درسطح شهر به قیمت مصوب، توزیع می شود.

معاون بازرگانی گیلان با بیان اینکه هماهنگی های لازم برای ذخیره‌ سازی میوه شب عید انجام شده است، یادآورشد: ذخیره سازی و توزیع میوه در سالهای گذشته توانست ضمن تنظیم موفق بازار از هرگونه سودجویی و گرانفروشی در این ایام جلوگیری کند که امیدواریم امسال نیز این روند ادامه یابد.

کد خبر 1218321

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha