پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۶ دی ۱۳۸۹، ۱۱:۱۰

ابراهیمی در گفتگو با مهر:

ردپای خرس قهوه ای در بهرام گور دیده شد

ردپای خرس قهوه ای در بهرام گور دیده شد

شیراز - خبرگزاری مهر: رئیس اداره محیط زیست شهرستان نی ریز فارس از مشاهده ردپای یک خرس قهوه ای در اطراف منطقه حفاظت شده بهرام گور خبر داد.

حسن ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار مهر در شیراز افزود: از ردپای این خرس قهوه ای که در دو کیلومتری منطقه حفاظت شده بهرام گور مشاهده شده عکسبرداری و مختصات و نقطه ای که این گونه رد شده غالب گیری شده است.

وی ادامه داد: در بررسیهای اولیه این چنین به نظر می رسد که این خرس قهوه ای از منطقه سرچهان بوانات به سمت منطقه بهرام گور آمده و احتمال می رود که به دلیل سردی زیستگاهش به این منطقه آمده است.

رئیس اداره محیط زیست شهرستان نی ریز تصریح کرد: خرس قهوه ای فقط در رشته کوههای زاگرس وجود دارد و زیستگاه خرس مشکی تنها سیستان و بلوچستان است.

ابراهیمی اظهار داشت: امکان زنده گیری خرس قهوه ای که در اطراف بهرام گور دیده شده وجود ندارد اما پس از پیدا شدن به زیستگاه اصلی خود بازگردانده می شود.

عکس تزئینی است

منطقه حفاظت شده بهرام گور در شرق استان فارس و شمال شرقی شهرستان نی ریز قرار دارد و وسعت این منطقه 40 هزار و 800 هکتار و ارتفاع بلندترین نقطه آن دو هزار و 787 متر بوده و دارای آب و هوای گرم و خشک و بارندگی حدود 200 میلی متر است.

این محدوده از سال 1351 با عنوان منطقه حفاظت شده "بهرام گور" تحت مدیریت اداره کل حفاظت محیط زیست فارس قرار گرفته است. منطقه حفاظت شده بهرام گور تنها منطقه در کشور است که جمعیت قابل ملاحظه و پویایی از گورخر ایرانی را در خود جای داده است.

حضور دیگر گونه های ارزشمند نظیر جبیر، گربه کاراکال، زاغ بور، هوبره و... ارزش اکولوژیکی این زیستگاه پهناور را دو چندان می کند و تماشای حیات وحش به خصوص گونه های در معرض تهدیدی نظیر گورخر ایرانی، هوبره و زاغ بور در این منطقه به سادگی امکان پذیر است.

کد خبر 1218598

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha