پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۶ دی ۱۳۸۹، ۱۱:۴۹

رابریت گیبس:

گوانتانامو همچنان باز می ماند

گوانتانامو همچنان باز می ماند

با وجود گذشت یک سال از وعده رئیس جمهور آمریکا برای تعطیل کردن زندان گوانتانامو، سخنگوی کاخ سفید از ناتوانی واشنگتن برای پایان دادن به فعالیت آن خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاتری فرانسه، "رابرت گیبس" گفت : اگر چه گوانتانامو مبدل به یک ابزار سیاسی برای مخالفان ما شده ولی هنوز هم موضوعات قانونی و حقوقی، بسته شدن آن را با تاخیر مواجه می کنند.

گیبس که با شبکه خبری سی.ان.ان گفتگو می کرد، افزود : قطعا زندان گوانتانامو در ماه آینده بسته نخواهد شد؛ فکر می کنم مدتی طول بکشد تا آنجا تعطیل شود.

سخنگوی کاخ سفید در ادامه گفت : فکر می کنم بسته شدن گوانتانامو تا حدی بستگی به تمایل جمهوریخواهان در همکاری با دولت داشته باشد.

در همین رابطه سناتور "لیندزی گراهام" از ایالت کارولینای جنوبی پیشتر از این در مورد بسته شدن گوانتانامو با کاخ سفید مذاکراتی انجام داده ولی این نشستها حاصلی در بر نداشت.

این در حالی است که در اواخر آذرماه کنگره آمریکا طرحی را تصویب کرد که به موجب آن انتقال زندانیان گوانتانامو به ایالات متحده ممنوع شد و این موضع موجب ایجاد اختلاف میان کاخ سفید و کنگره گردید.

در همین رابطه "اریک هولدر" وزیر دادگستری و دادستان کل آمریکا در واکنش به مصوبه کنگره این کشور گفت: ممنوعیت انتقال زندانیان گوانتانامو به آمریکا توانایی دولت در برخورد تروریست ها را کاهش می دهد.

هولدر در ادامه از ارسال نامه هایی به "هری رید" رهبر دموکراتهای آمریکا در سنا و همچنین جمهوریخواهان حاضر در کنگره خبر داده و اعلام نمود که مخالفت با صرف بودجه های مورد نظر دولت در زندان گوانتانمو، محدودیت های زیادی را برای واشنگتن به دنبال خواهد داشت.
 
بر اساس این گزارش، در بخشی از طرح بودجه سال 2011، استفاده از اموال برای آزادی "خالد شیخ محمد" یا هر زندانی دیگری از زندانیان گوانتانامو ممنوع اعلام شده است.
 
در بخش دیگری از طرح مذکور آمده، وزارت دادگستری اجازه ندارد با استفاده از این قانون یا هر قانون دیگری برای خرید مدت زمان زندان افراد بازداشت شده در گوانتانامو از بودجه این وزارتخانه استفاده کند.
کد خبر 1218609

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha