پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۶ دی ۱۳۸۹، ۱۳:۵۴

سعیدلو در دیدار با اردنی ها:

به دنبال صلح و دوستی و سازندگی در منطقه هستیم

به دنبال صلح و دوستی و سازندگی در منطقه هستیم

رئیس سازمان تربیت بدنی در حاشیه دیدار با شاهزاده اردن و هیئت بلندپایه همراه وی گفت: بر اساس هدفی که برای توسعه صلح و دوستی و سازندگی در منطقه داریم این نشست و دیدارها را برگزار می کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، علی بن حسین شاهزاده اردن و رئیس فدراسیون فوتبال غرب آسیا در راس هیئتی بلندپایه از دیگر کشورهای منطقه مانند کویت، عربستان و بحرین برای دیدار با رئیس سازمان تربیت بدنی و مقامات فدراسیون فوتبال به کشورمان سفر کرده است.

علی سعیدلو رئیس سازمان تربیت بدنی که بامداد امروز از قطر به ایران بازگشت طی نشستی با شاهزاده اردن و هیئت همراه وی به گفتگو و مذاکره پرداخت.

بعد از پایان این نشست سعیدلو در جمع خبرنگاران اظهار داشت: برای توسعه روابط میان کشورهای منطقه از نمایندگان آنها دعوت شد تا نشستی داشته باشیم و برای همکاریهای بیشتر در عرصه ورزش مذاکرات لازم را انجام دهیم.

وی با بیان اینکه درحال حاضر میان کشورهای منطقه و به ویژه مسلمان روابط خوبی به لحاظ فرهنگی، اقتصادی و سیاسی وجود دارد تاکید کرد: در راستای برگزاری این گونه نشست ها تقویت همکاریهای ورزشی را در دستور کار داریم.

معاون رئیس جمهور در امور ورزش با اشاره به جریان نشست برگزار شده یادآور شد: مذاکرات زیادی در محورهای مختلف انجام شد مثلا اینکه مقرر شد موقعیت لازم برای ورزش بانوان و آقایان و همکاری میان کشورها در این زمینه به خوبی فراهم شود در کل اینکه صلح و دوستی و سازندگی میان کشورهای منطقه در عرصه ورزش مد نظر ما و همه شرکت کنندگان در جلسه بود.

علی سعیدلو در بخش دیگری از صحبت های خود به سفر انجام شده به قطر اشاره کرد و گفت: با مقامات بلندپایه ورزش قطر ملاقات داشتیم تا بتوانیم همکاریهای دوجانبه و حتی چند جانبه میان دو کشور را توسعه دهیم. باید در عرصه ورزش همکاریهای فیمابین زیادی وجود داشته باشد به خصوص در رشته فوتبال.

وی همچنین با اشاره به بازدید صورت گرفته از اردوی تیم ملی فوتبال تاکید کرد: شرایط برای همه رو به راه بود با قطبی مذاکره داشتیم حتی به درخواست بازیکنان صحبت هایی هم به صورت جداگانه با آنها انجام دادیم خوشبختانه روحیه کلی تیم بالاست از این نظر بازیکنان و مربیان بهترین شرایط را برای حضور در مسابقات جام ملتهای آسیا دارند.

رئیس سازمان تربیت بدنی با اشاره به قول و قرارهای که میان او و بازیکنان تیم ملی فوتبال رد و بدل شد، خاطرنشان کرد: در بازیهای آسیایی گوانگجو پاداش مدال آوران طلا در رشته های تیمی نصف شد و از 150 سکه به 75 سکه طلا رسید اما به بازیکنان تیم ملی فوتبال قول دادیم در صورت قهرمانی در جام ملتهای آسیا هر یک از آنها 150 سکه کامل دریافت کنند.

سعیدلو یادآور شد: بازیکنان هم در مقابل وعده ما قول دادند که با همت و انگیزه بالا برای قهرمانی تلاش کنند.

کد خبر 1218779

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha