به گزارش خبرگزاری مهر از تبریز، محمد پولادگر در مجمع عمومی و انتخابات هیئت تکواندو آذربایجان شرقی همچنین افزود: افتخارات تکواندو ایران در بازی های آسیایی گوانگ ژو حاصل مدیریت اصولی ورزش کشور بود.
رئیس فدراسیون تکواندو با تمجید از تکواندوکاران که در بازیهای آسیایی سه طلا، دونقره و چهار برنز گرفتهاند گفت : عملکرد تکواندو هم در بخش مردان و هم زنان فراتر از انتظار بود و طبق پیش بینی که کرده بودیم، در بخش مردان انتظار دو طلا، یک نقره و یک برنز را داشتیم و در قسمت زنان هم به دنبال یک نقره و دو برنز بودیم.
وی ادامه داد: ولی باهمت بچه ها فراتر از انتظار ظاهر شدیم و در بخش زنان برای اولین بار است که به مدال نقره میرسیم و درکل پنج مدال میگیریم که در حد خود رکورد خوبی است.
پولادگر با بیان اینکه البته انتظار داشتیم بانوان ما نیز مدال طلا بگیرند افزود: به هر حال داشتن دو فینالیست هم برای خود موفقیتی است.
رئیس فدراسیون تکواندو در خصوص وضعیت تکواندو آذربایجان شرقی هم گفت: تکواندو این استان، تکواندو خفته کشور است و اعتقاد دارم شان و منزلت تکواندو آذربایجان شرقی بالاتر از اینهاست و بایستی بیدار شود و وجود قهرمانانی همچون کرمی، عبدالهی، نوایی و معمارزاده در بخش بانوان گواه این مدعاست.
وی افزود: رئیس جدید هیئت تکواندو استان باید بر روی قهرمان پروری و جذب قهرمانان تکواندو در استان تلاش کند چون یوسف کرمی و فرزاد عبدالهی خارج از استان به رشد رسیده اند و بایستی استانی مهد پرورش قهرمانان تکواندو باشد و اوج آنها در داخل استان انجام گیرد.
پولادگر ظرفیت صنعتی استان را یکی دیگر از عواما توسعه ورزش قهرمانی دانست.
کاظم طوفان بخش رئیس هیئت تکواندو آذربایجان شرقی شد
مجمع عمومی و انتخابات هیئت تکواندو آذربایجان شرقی با حضور 18 نفر از اعضاء مجمع و محمد پولادگر رئیس فدراسیون تکواندو کشور و مدیر کل تربیت بدنی آذربایجان شرقی برگزار شد و کاظم طوفان بخش با 13 رای و رقابت با چهار کاندیدا به مدت چهار سال به سمت رئیس هیئت تکواندو آذربایجان شرقی منصوب شد.
کاظم طوفان بخش از سال 62 وارد رشته ورزشی تکواندو شده و دارای کمر بند مشکی دان شش ایران و چهار فدراسیون جهانی و مربی درجه یک مربی و داوری است.
برای احراز ریاست هیئت تکواندو استان هفت کاندیدا ثبت نام کرده بودند که پنج کاندیدا در مجمع حضور یافته بود.
یوسف کرمی و فرزاد عبدالهی مدال آوران آذربایجان شرقی در رقابتهای بازیهای آسیایی 2010 گوان ژو نماینده تکواندوکاران استان در مجمع عمومی و انتخابات هیئت تکواندو بودند.
نظر شما