به گزارش خبرگزاری مهر،اصغر آب خضر قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، امروز چهارشنبه در نشستی خبری در خصوص حماسه 9 دی تصریح کرد: آنچه در حماسه ماندگار نهم دی رخ داد در واقع برخواسته از حرکتی ایمانی و با انگیزه خدایی بود که به هیچ وجه با اراده انسانی انجام شدنی نیست و این دقیقا همان نکته ای است که مقام معظم رهبری بارها در بیانات خود به آن تاکید کرده اند و فرمودند که در نهم دی دست اراده الهی دیده شد وگرنه این کارها کارهایی نیست که با اراده امثال ما انجام بگیرد، این کار کار خداست، این دست قدرت الهی است.
وی افزود: جریان فتنه پس از انتخابات سال گذشته که تلاش داشت، از اردوکشی های خیابانی، به عنوان اهرم فشاری برای حذف نظام اسلامی یا لااقل وادار کردن آن به پذیرش فرآیند استحاله و کشیدن خط بطلان بر جمهوریت و اسلامیت نظام استفاده کند، پس از مدتی به این نتیجه رسید که دروغ بزرگ تقلب بیش از آنچه تا کنون بوده، پتانسیل و ظرفیت به خیابان کشاندن بدنه اجتماعی آنها را ندارد لذا از میانه راه با تعریف مفاهیم جدید و متوسل شدن به آیین ها و مراسم انقلاب، سعی داشت به هر نحو ممکن، جریان رو به زوال فتنه را زنده نگه دارد.
آب خضر تاکید کرد: دلایل انتخاب آیین های ملی - مذهبی برای اغتشاش آفرینی این بود که اولا حضور خیابانی در آیین های ملی و مذهبی نیاز به مجوز قانونی نداشت. ضمنا در چنین روزهایی به دلیل حساسیت رسانه ها و افکار عمومی امکان دیده شدن اعتراضات و اغتشاشات افزایش می یابد.
وی تصریح کرد: جریان فتنه با همین استدلال برنامه خود را بر آیین ها و مراسم های انقلاب اسلامی متمرکز کرد. سوء استفاده و اغتشاش در آیین نماز جمعه عبادی سیاسی جمعه که محل اجتماعی مسلمین است، حمله به سیاست های آرمانی انقلاب اسلامی ایران در روز قدس و ایجاد آشوب و بلوا در روز 13 آبان همینطور ایجاد اغتشاش در روز 16 آذر سال 1388 و آخرین مورد آن شکست حرمت ایام عزاداری اباعبدالله (ع) توسط این فتنه گران را باید در همین راستا قلمداد کرد.
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ادامه داد: عاشورای سال گذشته، برگزاری مراسم عزاداری در تکیه ها، حسینیه ها و مساجد موجب شد تا از ساعات اولین صبح، برخی باقیمانده های جریان فتنه از فرصت پدید آمده استفاده کنند و با حضور در خیابان ها کف و سوت بزنند و ضمن ضرب و جرح عزاداران و نمازگزاران روز عاشورای حسینی حتی مساجد را آتش بزنند. فاجعه ای که در طول تاریخ بی سابقه بود و نتیجه آن برملا شدن ماهیت شوم و ضد دین جریان فتنه شد که بیش از پیش آنها را در سراشیبی سقوط قرار داد و موجب بیزاری مردم از آنها شد.
وی ادامه داد: با اعلام فراخوان تظاهرات مردمی از سوی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برای روزهای هشتم و نهم دی در سراسر ایران به یکباره بعض های در گلو خفته امت ولایت مدار، تبدیل به خروشی عاشورایی علیه فتنه گران هتاک شد.
وی خاطرنشان کرد: جوشش عجیب مردم که در 30 سال گذشته کمتر دیده شده بود و حماسه ای که 3 روز پس از اهانت های پیاده نظام جریان فتنه در روز عاشورا رقم خورد، برای همیشه به حیات سیاسی فتنه گران در افکار عمومی ملت پایان داد.
آب خضر در مورد ویژگی های حماسه ماندگار دی ماه نیز گفت: مهمترین پیام حماسه ماندگار نهم دی تجدید بعیت دوباره با حضرت آیت الله خامنه ای و تمرکز شعارهای مردم در حمایت از ولایت و تنوع اقشار مردمی حامی ولایت فقیه بود.
وی افزود: مردم نشان دادند در آستانه ورود به 32 سالگی انقلاب اسلامی همچنان به این نظام و انقلاب وفادارند و همچنان بر سر آرمان ها و ارزش های خویش ایستاده اند و هنگامی که احساس کنند، حادثه ای نظام و کشور را تهدید می کند همه در یک جبهه واحد قرار می گیرند و به مقابله با آن تهدید می پردازند.
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اضافه کرد: فتنه گران تا آن روز تسلیم رای مردم و قانون نشده بودند و با هدف ضربه زدن به انقلاب، از هر فرصتی برای ایجاد بی نظیمی، آشوب، اغتشاش استفاده می کردند اما در آن روز مردم خشم و نفرت خود را از آنان نشان دادند و خواستار برخورد جدی با آن شدند.
وی گفت:فتنه پس از انتخابات 88 به گونه ای پیش رفت که به روشنی دست استکبار جهانی و عوامل داخلی آن در دامن زدن به التهابات و اغتشاش آفرینی ها دیده می شد. مردم در راهپیمایی نهم دی ماه به استکبار جهانی اعلام کردند که در برابر دشمنی های آنها کوتاه نخواهند آمد و تا پای جان برای حفاظت از انقلابشان خواهند ایستاد.
وی تصریح کرد: یکی از اصلی ترین و بیشترین شعارهای مردم شعار استقلال آزادی، جمهوری اسلامی بود و پایبندی مردم به آرمان های انقلاب بود. مردم دست رد بر سینه کسانی زدند که پیش از این موضوع جمهوری ایرانی را مطرح کرده بودند.
آب خضر خاطرنشان کرد: نسل اول و دوم و سوم همه با هم آمدند تا بگویند همه نسل ها با انقلاب گره خورده و پیوند ناگسستنی دارند. حضور گسترده و میلیونی مردم در راهپیمایی نهم دی این نظریه را اثبات کرد که به رغم برخی ریزش ها، انقلاب با رویش های بسیاری روبرو است.
وی ادامه داد : نهم دی به صحنه تجلی بصیرت و دشمن شناسی مردم تبدیل شد. مردم نشان دادند که در دینداری خود، بصیرت اسلام ناب محمدی (ص) را انتخاب کرده اند و بر اسلامیت جمهوری اسلامی افتخار می کنند.
وی تاکید کرد: یک بار دیگر به جهانیان ثابت شد ملت ایران قدرت خاموش کردن هر فتنه ای را دارد.
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: در نهم دی تحلیل های اشتباه دشمنان نقش بر آب شد. آنان که با یک گمان غلط وارد میدان شده بودند، با به میدان آمدن قاطبه مردم در نهم دی ماه که همه مردم ایران را متحد در صف مخالفت با اغتشاش قرار داده بود، متوجه تحلیل اشتباه خود شدند و نقشه های آنان نقش بر آب شد.
وی در پایان گفت: شعارهای خودجوشی که توسط مردم در روز نهم دی سر داده شد، نشان داد که مردم کشور ما تحلیل گر هستند و به مسائل سیاسی به خوبی واقفند و در این راستا حتی از نخبگان جامعه هم شعور سیاسی بالاتری دارند.
به گزارش خبرنگار مهر اصغر آب خضر هم چنین در تشربح برنامه های مصوب این سازمان برای حماسه 9 دی گفت: برگزاری تجمع بزرگ بصیرت در بیش از 400 شهر و شهرستان کشور با حضور هیئت های مذهبی و اقشار مختلف مردمی در مصلی ها و مساجد جامع شهرها بمنظور ارتقا بصیرت و دفاع از حریم ولایت از جمله مهمترین برنامه های این ستاد است.
تجمع بصیرت روز پنجشنبه 9 دی ماه با سخنرانی حجت الاسلام مهدی طائب و مداحی منصور ارضی، سعید حدادیان، حسین سازور، محمدرضا ظاهری و محمود کریمی در مهدیه تهران از ساعت 30: 14 تا 17 برگزار می شود.
همچنین سیصد نشست تحلیلی و آزاد اندیشی و مراسم ویژه با عنوان نهضت روشنگری به صورت جداگانه برای اقشار مختلف بسیج شامل زنان، طلاب، دانشجویان و معلمان برگزار خواهد شد.
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی افزود: برپایی مسابقه کتاب خوانی در 374 محله تهران با مشارکت شورایاری محلات با موضوع شناخت فتنه و بصیرت در اسلام با استفاده از کتاب موج فتنه از جمل تا جنگ نرم و حماسه حسینی نوشته استاد مطهری، برپایی مسابقات ورزشی در این محلات و برپایی شب شعر و خاطره در مناطق 22 گانه تهران از جمله مهمترین برنامه های این ستاد در سالروز 9 دی است.
رونمایی و توزیع نرم افزار تخصصی چند رسانه ای روز بصیرت در مدارس کشور، برگزاری نمایشگاه عکس بصیرت توسط معاونت هنری وزارت ارشاد، برگزاری مسابقه وبلاگ نویسی با عنوان بیداری توسط بسیج جامعه زنان و رونمایی از پنج عنوان کتاب با موضوع جریان فتنه از دیگر برنامه های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی است که آب خضر به آن اشاره کرد.
به گفته وی، بیش از یک میلیون پیام با بهره گیری از احادیث ائمه معصوم(ع) و بیانات مقام معظم رهبری در موضوع آموزه های عاشورا و شناخت فتنه، در روز 9 دی برای هموطنان ارسال خواهد شد.
آب خضر با بیان اینکه امسال تدارکی برای هیچ برنامه خیابانی انجام نشده، تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران بر تمام ابعاد سیاسی، فرهنگی و اقتصادی کشور مسلط است و دیگر نیازی به تجمع عمومی نیست، ضمن آنکه شرایط کشور و نزدیکی به راهپیمایی عظیم 22 بهمن نیز علت دیگری برای عدم برگزاری یک تجمع خیابانی است.
نظر شما