پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۱ دی ۱۳۸۹، ۹:۱۱

با هدفمندی یارانه ها/

قیمت گذاری تجهیزات پزشکی آغاز شد

قیمت گذاری تجهیزات پزشکی آغاز شد

رئیس مرکز مدیریت و هماهنگی امور بازرگانی و تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت با اشاره به اجرای قانون هدفمندی یارانه ها، از آغاز قیمت‌گذاری تجهیزات پزشکی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر ابراهیم متولیان افزود: با توجه به آغاز هدفمندی یارانه ‌ها و برای جلوگیری از سودجویی در بازار تجهیزات پزشکی پروسه قیمت‌گذاری تجهیزات پزشکی وحق میزان سود شرکتهای وارداتی در وزارت بهداشت آغاز شد.

وی گفت: برای برخورد با گرانفروشان و کسانی که مترصد هستند تا از رهگذر اجرای هدفمندی یارانه ‌ها، سودهای غیرمجاز و بیشتری از واردات تجهیزات پزشکی ببرند کمیته تعیین قیمت این تجهیزات با میزان سود متعلقه به هرکالای وارداتی در این زمینه در وزارت بهداشت آغاز به کار کرد.

متولیان افزود: قیمت ‌گذاری تجهیزات پزشکی در مرحله اول از تجهیزات مصرفی و پروتزها که کاربرد بیشتری دارند آغاز خواهد شد و به تدریج برای تمام کالاها و تجهیزات پزشکی قیمت و سود فروش مناسب مشخص و به شرکتهای وارداتی ابلاغ خواهد شد.

وی از برخورد تعزیراتی با موسسات و شرکتهای وارداتی که مصوبات کمیته قیمت ‌گذاری را رعایت نکنند در آینده خبر داد و گفت: در راستای اجرای ماده 92 و بحث تصادفات در صدد حمایت بیشتر از تولیدات داخلی و به ویژه تجهیزات پروتزهای ارتوپدی هستیم.
 
قائم مقام وزیر بهداشت در امور تجهیزات پزشکی گفت: با هماهنگیهای به عمل آمده با معاونت درمان وزارت بهداشت برای اجرای هرچه بهتر ماده 92 که به بحث تصادفات و بیماران تروما می‌پردازد، مقرر شد از تولیدات داخلی تجهیزات پزشکی حمایت بیشتری صورت گیرد.
کد خبر 1221849

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha