به گزارش خبرنگار مهر، مسیح رجبی صبح شنبه در جلسه ستاد هدفمندی یارانه های شرکت غله افزود: هدفمندی یارانه ها در حوزه گندم،آرد و نان باعث افزایش آگاهی و دانش بهداشتی در زمینه های چگونگی تولید و مصرف نان خواهد شد.
رئیس هیئت مدیره شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور فزود: هدفمند سازی یارانه ها ارتقاء کیفیت تولید نان و مصرف درست و بهینه این مائده آسمانی را به ارمغان خواهد آورد.
رجبی تصریح کرد: ارتقاء کیفیت نان و واقعی شدن قیمت آن موجب جلوگیری از ضایعات و حجم ریز بالا در کشور خواهد شد.
وی افزود: با اجرای صحیح قانون هدفمند سازی یارانه ها توزیع درست درآمد از مصرف گرایی به امور عمرانی جهت خواهد یافت.
رجبی تاکید کرد: هدفمند سازی یارانه ها رفاه و تامین اجتماعی را در آینده به همراه خواهد داشت.
مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور اظهار داشت: هدفمند سازی یارانه ها سر آغار ورود به یک تحول اقتصادی و فرصت مناسبی برای همه اقشار جامعه و همچنین تولید کنندگان اعم از صنعتگران و کشاورزان است.
رجبی شناسایی دقیق هزینه ها و بهره گیری از تکنولوژی و فناوری های نوین در ابزار مورد استفاده را از دیگر مزایای این قانون دانست.
مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور با اشاره به هفته کیفیت نان در مطلع اجرای قانون هدفمند سازی یارانه ها در بخش گندم، آرد و نان را آغاز گریز از ضایعات و صعود به قله کیفیت است.
نظر شما