پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ دی ۱۳۸۹، ۱۱:۲۸

توسعه مشاغل خانگی در کردستان زمینه ساز ایجاد اشتغال پایدار است

توسعه مشاغل خانگی در کردستان زمینه ساز ایجاد اشتغال پایدار است

سنندج - خبرگزاری مهر: مدیر کل کار و امور اجتماعی استان کردستان توسعه مشاغل خانگی را با توجه به توانمندی های این استان زمینه ساز ایجاد اشتغال پایدار در کردستان عنوان کرد.

رامین اسدی در گفتگو با خبرنگار مهر در سنندج اظهار داشت: استان کردستان در حوزه های مختلف به ویژه صنایع دستی دارای توانمندی های ویژه ای است که اجرایی کردن طرح مشاغل خانگی می تواند در راستای ایجاد اشتغال پایدار در این بخش به ویژه در مناطق روستایی موثر و مفید باشد.

دبیر کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان با اشاره به اینکه هدف دولت در اجرای طرح مشاغل خانگی ایجاد اشتغال و کمک به اقتصاد خانواده دانست، بیان داشت: همه دستگاه های اجرایی استان تلاش کنند تا دولت عدالت محور را در اجرای این طرح براساس وظایف مشخص شده یاری کنند.

وی با اشاره به لزوم همکاری و تعامل سایر دستگاه های دولتی به ویژه بانک های استان کردستان برای اجرایی کردن این طرح، افزود: با توجه به ابلاغ دستورالعمل اجرایی طرح مشاغل خانگی توسط وزارت کار و امور اجتماعی هر دستگاه موظف است نسبت به وظایف مشخص شده در این دستورالعمل برنامه ریزی مناسبی انجام دهد.

مدیر کل کار و امور اجتماعی استان کردستان گفت: عمده تسهیلات طرح مشاغل خانگی توسط صندوق مهر امام رضا(ع) پرداخت خواهد شد و متقاضیان جویای کار می بایست برای ثبت نام به سامانه اینترنتی مشاغل خانگی مراجعه کنند.

اسدی با بیان اینکه متقاضیان باید شرایط و صلاحیت لازم را در زمینه برخورداری از تسهیلات طرح مشاغل خانگی داشته باشند، گفت: پرداخت تسهیلات منوط به تایید و تصویب در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان است.

کد خبر 1222044

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha