پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ دی ۱۳۸۹، ۱۲:۳۸

سازمان صنایع کوچک و بانک توسعه صادرات تفاهم‌نامه مشترک همکاری امضا کردند

سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و بانک توسعه صادرات با هدف توسعه و تعمیق روابط دو طرف و همچنین توسعه صادرات صنعتی و تسهیل و تسریع در انجام خدمات‌رسانی به صاحبان صنایع کوچک و واحدهای صنعتی مستقر در شهرکهای صنعتی تفاهم‌نامه مشترکی امضا کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، براساس این تفاهم نامه بانک توسعه صادرات ایران بر اساس مصوبات اعتباری خود به واحدهای صنعتی صادراتی مستقر در شهرک و خوشه‌های صنعتی که از سوی سازمان صنایع کوچک معرفی شوند، با رعایت قوانین و مقررات مربوطه تسهیلات ریالی و ارزی ارائه می‌کند.

در ادامه این تفاهم نامه مقرر شده که سایر خدمات بانکی نظیر افتتاح حسابهای ارزی و ریالی، صدور ضمانت نامه های ارزی و ریالی، گشایش انواع اعتبارات اسنادی وارداتی و داخلی برای تامین مواد اولیه و تجهیزات مورد نیاز این واحدها توسط بانک توسعه صادرات فراهم شود.

وثیقه مورد نیاز و مورد تایید بانک برای پرداخت تسهیلات، ضمانت نامه های صادره توسط صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک خواهد بود. بر این اساس بانک متقاضیان دریافت این تسهیلات را که از سوی سازمان معرفی نامه داشته باشند در صورت داشتن همه شرایط قانونی در اولویت دریافت تسهیلات قرار خواهد داد.

با امضای این تفاهم نامه سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران متعهد خواهد شد نسبت به ایجاد و استقرار شعب این بانک در شهرکها و نواحی صنعتی روستایی با حداکثر تسهیلات ممکن اقدام کند.

همچنین سازمان متعهد شده که نسبت به ترغیب واحدهای صنعتی مستقر در شهرکهای صنعتی مرزی با کشورهای همجوار را برای ایجاد حساب و سپرده گذاری اقدام کند.

بر اساس این تفاهم نامه در صورت عدم بازپرداخت تسهیلات توسط واحدهای صنعتی، سازمان باید حداکثر همکاری را برای وصول مطالبات با بانک توسعه صادرات داشته باشد.

از زمان امضای این تفاهم کارگروه اجرایی مشترکی برای تهیه و تدوین دستورالعمل اجرایی این تفاهم نامه تشکیل خواهد شد، ضمن آنکه این تفاهم نامه به مدت دوسال برای دوطرف معتبر خواهد بود و در پایان این مدت در صورت نداشتن مخالفت از سوی دو طرف این تفاهم نامه به طور خودکار برای دوسال تمدید خواهد شد.

بر اساس این گزارش، در صورت فسخ و تمدید نشدن این تفاهم نامه همه قراردادهای اعطای تسهیلات بانک به معرفی شدگان تا انقضای مدت قرارداد اعطای تسهیلات و تسویه و واریز همه بدهی ها به بانک همچنان به قوت خود باقی خواهد  ماند.

کد خبر 1222172

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha