پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ دی ۱۳۸۹، ۱۶:۵۸

تاپایان سالجاری:

30 هزار گفتمان دینی در کشور برگزار می شود

30 هزار گفتمان دینی در کشور برگزار می شود

ارومیه - خبرگزاری مهر: دبیر گفتمانهای دینی سازمان تبلیغات اسلامی گفت: تاپایان سالجاری 30 هزار گفتمان دینی به همت معاونت فرهنگی این سازمان در سراسر کشور برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، علیرضا مزروعی ظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران در ارومیه که در محل اداره کل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی برگزار شد افزود: بر اساس قانون برنامه چهارم توسعه تا پایان سالجاری باید هفت هزار و 800 گفتمان دینی در سطح کشور برگزار شود که تاکنون هفت هزار گفتمان دینی برگزار شده است.

وی با بیان اینکه با برنامه ریزی های انجام شده پارسال 18هزار گفتمان به دو روش کارگاهی و همایشی در کشور برگزار شد اظهار داشت: با بسیج امکانات موجود در استانها و برنامه ریزی‌های انجام شده در سازمان تبلیغات اسلامی امسال 30 هزار گفتمان دینی در کشور برگزار خواهد شد.

این مقام مسئول، حجاب و عفاف، آموزش مهارت های زندگی، آشنایی با نحله های انحرافی و فرقه های نوظهور، جنگ نرم، همت مضاعف و کار مضاعف، آسیب های اجتماعی، زن و خانواده را از اهم موضوعات گفتمان های دینی اعلام کرد و یادآورشد: بر اساس نیازسنجی و انجام کارهای پژوهشی مطابق با نیاز هر منطقه از کشور سلسله گفتمان های دینی انجام می شود.

مزروعی با اشاره به  اینکه بیشترین جمعیت کشور را قشر جوان و نوجوان تشکیل می دهند، بیان داشت: باید برای این گروه از افراد جامعه مدل فرهنگی ایجاد کرد و کارفرهنگی متناسب با مسایل روانشناختی و جامعه شناختی انجام داد.

این مقام مسئول به اهمیت و نقش ایجاد ارتباط با نسل جوان و انجام فعالیتهای فرهنگی در بین این نسل اشاره کرد و گفت: در گفتمانهای دینی مدلهایی طراحی شده است که بر این اساس ارتباطی دوسویه و فعال بین مخاطبین و اساتید برقرار می شود.

دبیرگفتمانهای دینی سازمان تبلیغات اسلامی، با بیان اینکه در این مدل نقش بیشتری به مخاطب داده می‌شود، افزود: تمایل به مشارکت و ابراز وجود از ویژگیهای نسل جوان است که در این گفتمانها به این ویژگی توجه بیشتری شده است.

وی، ایجاد ارتباط فعال با قشر جوان برای انتقال موثر پیام به خصوص در حوزه دینی را از جمله اهداف برگزاری گفتمان های دینی ذکرکرد و گفت: این گفتمانها در مدارس، مساجد، کانونهای جمعیتی و دانشگاهها برگزار می‌شود.

مزروعی با اشاره به نیازسنجی هایی که از طریق پژوهشهای مختلف در مراکز استانها انجام می‌شود، افزود: با انجام این پژوهشها فهرستی از موضوعاتی که در نظام فرهنگی کشور جزو اهم مسایل جوانان می باشد تهیه، اولویت و محور بندی می شود.

متزلزل ساختن کانون خانواده هدف جنگ نرم دشمنان است

وی، بحث زن و خانواده در اسلام را یکی از موضوعات مورد بحث در گفتمان های دینی بیان کرد و یادآورشد: در جنگ نرمی که از سوی دشمنان علیه ایران اسلامی آغاز شده متزلزل ساختن کانون خانواده ها هدف قرار گرفته شده است.

مزورعی تاکید کرد: در این گفتمانها لزوم حفظ نهاد خانواده و تحکیم اساس و پایه های آن مورد توجه جدی قرار گرفته و برای جوانان و نوجوانان تبیین می شود.

دبیر گفتمانهای دینی سازمان تبلیغات اسلامی کشور طرح گفتمانهای دینی را یکی از موفق ترین طرحهای اجرا شده در کشور دانست و از پژوهشهای میدانی گفتمانهای دینی در کشور خبرداد و گفت: این پژوهشها با هدف تقویت نقاط قوت و رفع نقاط ضعف موجود دراین طرح انجام خواهد شد.

وی در خصوص ارزیابی آذربایجان غربی در برگزاری گفتمان های دینی در سطح کشور نیز گفت: این استان به لحاظ هم مرز بودن با سه کشور خارجی در خط مقدم هجمه های فرهنگی دشمنان قرار دارد که این امر لزوم توجه هرچه بیشتر مسئولان در جهت آگاه سازی جامعه را دوچندان می کند.

کد خبر 1222401

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha