پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۱ دی ۱۳۸۹، ۱۷:۵۱

13 منطقه آسیب‌ خیز اجتماعی در اردبیل شناسایی شد

13 منطقه آسیب‌ خیز اجتماعی در اردبیل شناسایی شد

اردبیل - خبرگزاری مهر: مدیرکل بهزیستی استان از شناسایی و ساماندهی 13 منطقه آسیب‌خیز اجتماعی در سطح استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در اردبیل، رویا احمدیان بعد از ظهر شنبه در جلسه با مدیران پایگاه‌های اجتماعی استان اظهار داشت: این مناطق آسیب خیز با هدف ارائه خدمات تخصصی به موقع به گروه‌های هدف شناسایی شده است.

وی شناسایی افراد در معرض آسیب و آسیب‌ دیده اجتماعی و شناسایی آسیبهای اجتماعی نوپدید را در همین خصوص ارزیابی کرد و افزود: در حوزه کودکان آزار دیده، همسران آزار دیده، زوجین متقاضی طلاق، کودکان کار و خیابان، زنان آسیب‌ دیده اجتماعی، افراد فراری و متمایل به خودکشی نیز اقدامات موثری در این استان انجام شده است.

مدیرکل بهزیستی استان با اشاره به راه‌ اندازی و فعالیت دو مرکز پایگاه‌های خدمات اجتماعی جهت ارائه خدمات اجتماعی و حمایتی و مشاوره‌ای در استان اضافه کرد: در این پایگاه‌ها در خصوص ارائه خدمات به موقع، تخصصی و اورژانسی برای مراجعه کنندگان اقدامات لازم صورت می‌ گیرد.

وی حل مشکلات مناطق آسیب‌ خیز به صورت محلی و حضور در منطقه به همراه شناسایی آنها به منظور آگاه‌ سازی خانواده‌ها را از جمله اهداف سازمان برشمرد و هدف از تاسیس پایگاه‌های اجتماعی را بردن خدمات به مناطق حاشیه ‌نشین و آسیب ‌زا، در دسترس، به موقع و تخصصی بودن عنوان کرد.

احمدیان با بیان اینکه این استان نیازمند راه اندازی 10 پایگاه خدمات اجتماعی است، تصریح کرد: در حال حاضر دو خط اورژانس اجتماعی در اردبیل، یک خط در پارس‌ آباد و یک خط دیگر نیز در شهرستان گرمی در راستای ارائه مشاور به آسیب‌دیدگان اجتماعی فعالیت می‌ کنند.

وی با بیان اینکه در شش ماهه اول سال جاری بالغ بر هزار و 395 نفر به این مراکز و پایگاه ها مراجعه مستقیم کرده اند، یادآور شد: استان اردبیل از نظر آسیبهای اجتماعی در جایگاه بسیار پایینی قرار دارد.

مدیرکل بهزیستی استان متذکر شد: در حال حاضر بیشترین مشکلات و آسیبهای اجتماعی این استان مربوط به طلاق و برخی آسیبهای رایج نظیر مواد مخدر است که باید ریشه این دو معضل اجتماعی را شناسایی و برطرف کنیم.

وی در پایان در خصوص مراکز نگهداری این سازمان نیز خاطر نشان کرد: هم اکنون در سطح استان شش مرکز نگهداری کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست وجود دارد که تعداد 75 فرزند در آن نگهداری می‌شود و نحوه نظارت و اداره این مراکز به غیر از شیر خوارگاه به صورت هیئت مدیره‌ای است.
 

کد خبر 1222477

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha