پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۲ دی ۱۳۸۹، ۱۰:۳۶

شیران:

شهرداری باید حمل و نقل عمومی را به دولت واگذار کند

شهرداری باید حمل و نقل عمومی را به دولت واگذار کند

اصفهان - خبرگزاری مهر: عضو شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: دولت باید حمل و نقل عمومی را از دست شهرداری خارج کرده و خود این مهم را به دست گیرد و تا زمانی که این مسئله محقق نشود آلایندگیها در اصفهان همچنان ادامه دارد.

به گزارش خبرنگار مهر از اصفهان، غلامرضا شیران شامگاه شنبه در جلسه شورای اداری با اشاره به اینکه توسعه شهرها و حمل و نقل یک موضوع فنی است که با سلامت انسانها در ارتباط مستقیم است، اظهار داشت: در کشورهای بزرگ و پیشرفته جهان حمل و نقل عمومی به دست دولتها اداره می شود و آثار و برکات بهتری نیز برای مردم دارد.

وی افزود: متاسفانه به برخی از عملکردهای شهرداری در خصوص توسعه حمل و نقل ایرادات بسیاری وارد است و باید توجه داشت که توسعه ما در زمینه حمل و نقل همگانی نبوده است.

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان اضافه کرد: با توجه به نوع عملکرد شهرداری چنانچه توسعه حمل و نقل عمومی در اصفهان در دست شهرداری باشد زرو به اتمام می رسد که دیگر به اندازه BRT و اتوبوس هم در ترافیک شهری تاثیر گذار نیست.

وی ادامه داد: دولتی که می‌تواند هدفمندی یارانه‌ها را با وجود همه نگرانیهایی که برای اجرایی کردن این امر بود پیاده کند قطع به یقین توانایی در دست گیری حمل و نقل عمومی و اتمام این وضعیت و مشکلات کنونی را دارد.

شیران تصریح کرد: دولت با قدرت و توانایی بسیار بیشتری نسبت به شهرداری می‌توانند در زمینه حمل و نقل عمومی اقدام کند لذا برای ساماندهی این وضعیت، حمل و نقل عمومی باید از دست شهرداری گرفته و  به دولت واگذار شود.

وی تاکید کرد: ساماندهی مترو اصفهان تنها از عهده دولت بر می‌آید و باید گفت در صورتیکه حمل و نقل عمومی از دست شهرداری خارج نشود، مشکلات حمل و نقل عمومی و آلایندگیها همچنان ادامه می یابد.

بیماریهای سرطانی و امراض بسیاری در کمین مردم اصفهان است

شیران با اشاره به وجود آلاینده های خطرناک در شهر اصفهان گفت: سالهاست شهرهای بزرگ صنعتی همچون اصفهان درگیر آلاینده های نوع اول و دوم و سوم هستند و تدابیر کارساز و راهگشا برای این آلاینده ها در نظر گرفته نشده است.

وی تصریح کرد: با وجود آلاینده هایی همچون بنزن و مونو اکسید کربن در فضای شهری هنوز یک آزمایشگاه رفتار ازون سنجی در اصفهان وجود ندارد.

این عضو شورای شهر اضافه کرد: بنزین به عنوان یکی از آلاینده های خطرناک و عاملی تهدید کننده برای سلامت مردم در شهرهای ما غوغا می کند.

وی با اشاره به اینکه تمامی پروژه هایی که در شهرها صورت می گیرد به خاطر راحتی و سلامت مردم و شهروندان است، اظهار داشت: توسعه شهرها باید هوشمندانه و پروژه ها سلامت محور باشند تا متحمل هزینه های گزاف ناشی از بیماریها نشویم و اگر اینگونه رفتار نکنیم، کار به خطا رفته است.

شیران با بیان اینکه بسیاری از اوقات به اسم مدرنیته در پروژه های شهری مردم را با مشکل مواجه می کنیم، تصریح کرد: امروزه دیگر بعد مکان و زمان در سفرها مهم نیست بلکه چگونگی حمل و نقل با محوریت سلامت مردم اهمیت دارد.

وی ادامه داد: وجود کارخانجات صنعتی که در منطقه بالادست اصفهان قرار دارند عموما در جهت بادهای غالب قرار گرفته اند و همین امر و نیز منابع آلاینده و حمل و نقل به آلودگی هوای اصفهان دامن زده است.

کد خبر 1222683

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha