پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۲ دی ۱۳۸۹، ۱۴:۲۲

یک متخصص بیماریهای عفونی:

آنفلوانزای فصلی شایع در اروپا به ایران می رسد

آنفلوانزای فصلی شایع در اروپا به ایران می رسد

رئیس مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: با توجه به همه گیر شدن آنفلوانزا H3N2 در اروپا که احتمالا ویروس آن به ایران می رسد لزوم واکسینه کردن افراد در معرض خطر که علیه ویروس آنفلوانزا واکسینه نشده اند، ضروری است.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر داوود یادگاری با اعلام این مطلب افزود: آنفلوانزای H3N2 نوعی آنفلوانزای فصلی است که به دلیل چرخه ویروس، امسال در اروپا بیشتر شایع شده است که خوشبختانه واکسنهای موجود در بازار هم نسبت به این نوع آنفلوانزا و هم نسبت به ویروس آنفلوانزای تیپ (H1N1) A مصونیت می دهند.

سالمندان بالای 65 سال، بیماران مبتلا به بیماریهای مزمن ریوی، قلبی- عروقی، ساکنان آسایشگاهها و کارکنان آنها، بیماران دچار دیابت، بیمارانی که بر اثر دیالیز، شیمی درمانی، پیوند عضو، تالاسمی و... دارای ضعف سیتم ایمنی بدن هستند، بیماران کلیوی، متابولیک و نیز کارکنان حرفه های پزشکی، بهداشتی به ویژه افراد در تماس با بیماری به عنوان افراد در معرض خطر ابتلا به آنفلوانزا یاد می شوند.

همچنین از خانمهای بارداری که سه ماهه دوم و سوم حاملگی آنان همزمان با فصل شیوع آنفلوانزاست به عنوان دیگر گروههای پرخطر نام برده می شود که پزشکان بر لزوم واکسینه کردن آنان تاکید دارند.

به گفته یادگاری، در صورت ابتلای گروههای در معرض خطر به ویژه بیماران قلبی ریوی به بیماری  آنفلوانزا، آلودگی هوا بیماری آنان را تشدید می کند که این مسئله ضرورت واکسینه کردن این گروهها در برابر ویروس آنفلوانزا را بیش از پیش ضروری می سازد.

وی از تغییر ناگهانی درجه حرارت و سرد بودن هوا به عنوان دو عامل مهمی نام برد که شانس بیماری ویروسی از جمله آنفلوانزا را در افراد افزایش می دهد.

واکسن آنفلوانزا هر سال حاوی چند نوع متفاوت از ویروس است. ویروسهایی که به نظر محققان ممکن است در آن سال تاثیر بیشتری داشته باشند. در صورت انتخاب صحیح این ویروسها واکسن آنفلوانزا در افراد زیر 65 سال 70 تا 90 درصد پیشگیری از این بیماری موثر خواهد بود.

هر چند واکسیناسیون، کاملا تضمین نمی کند که فرد به آنفلوانزا مبتلا نشود، ولی بهترین شانس برای سالم ماندن است.
اثر بخشی واکسیناسیون در برابر آنفلوانزا بستگی به دو عامل سن و وضعیت سلامت فرد دارد.

آنفلوانزا یک عفونت مسری مجاری تنفسی شامل بینی، گلو و ریه هاست که با علایمی همچون تب، سردرد، خستگی شدید، سرفه، گلو درد، احتقان بینی و بدن درد ، کار و فعالیت اجتماعی افراد را تا دو هفته مختل می کند.

کد خبر 1223098

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha