تقی رضایی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمان اظهارداشت: نوسازی بافت فرسوده شهری بهترین شیوه تامین مسکن شهروندان است زیرا از یک سو زیر ساختهای خدمات زیربنایی در بافت فرسوده وجود دارد و از سوی دیگر این روش از گسترش بی رویه شهر کرمان جلوگیری می کند.
وی تصریح کرد: درحالیکه سهم استان کرمان برای پرداخت تسهیلات نوسازی بافت فرسوده از محل خط اعتباری مسکن مهر دو هزار و 200 واحد بوده اما تاکنون دو هزار و 511 واحد به بانک مسکن معرفی شده است.
رضایی ادامه داد: علیرغم تلاشهای صورت گرفته برای نوسازی بافت فرسوده شهری در استان کرمان تا رسیدن به وضعیت مطلوب فاصله داریم.
وی اضافه کرد: تنها در شهر کرمان 13 درصد مساحت شهر را بافت فرسوده تشکیل می دهد و میزان موفقیت نوسازی بافت فرسوده بیش از هر چیز به میزان استقبال شهروندان بستگی دارد.
وی تصریح کرد: در راستای استفاده از خط اعتباری مسکن مهر برای استفاده از روشهای نوین نوسازی 250 میلیون ریال و سنتی سازی 200 میلیون ریال تسهیلات پرداخت می شود.
نظر شما