پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ دی ۱۳۸۹، ۱۰:۱۷

در گفتگو با مهر عنوان شد:

تشریح لیگ والیبال از زبان غایب بزرگ مسابقات/ تیم‎ها هنوز جا نیفتاده‎اند

تشریح لیگ والیبال از زبان غایب بزرگ مسابقات/ تیم‎ها هنوز جا نیفتاده‎اند

مصطفی کارخانه ضمن تاکید بر رقابت نزدیک تیم‏ها در جریان مسابقات والیبال لیگ برتر باشگاه‎های کشور گفت: البته بسیاری از نتایج رقم خورده دور از انتظار است چون هنوز تیم‏ها جا نیفتاده‎اند.

این مربی والیبال کشورمان که بزرگترین غایب فصل جاری مسابقات لیگ برتر باشگاه‎های کشور به حساب می‎آید در گفتگو با خبرنگار مهر خاطرنشان کرد: آسیب پذیر نشان دادن تیم‎های بزرگ باعث شده که مسابقات حالت تک قطبی نداشته باشد. چون کوچکترین لغزش باعث عقب افتادن هر تیمی خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه لیگ سختی در والیبال شاهد خواهیم بود، اظهار داشت: تا این هفته از مسابقات، رقابت میان تیم‎ها نزدیک و دیدنی دنبال شده است هر چند که هنوز تیم‎ها آنطور که باید و شاید جا نیفاده‎اند. به خصوص تیم‏های بزرگ و مدعی که آسیب پذیرنشان دادنشان هم به همین دلیل است. تیم‎ها ضعف هایی دارند که به مروز زمان برداشته خواهد شد.

کارخانه تاکید کرد: هر چه زمان به طرف جلو حرکت کند تیم‎ها بهتر و بیشتر خود را با شرایط وفق داده و به مروز وضعیت مناسب‎تری پیدا خواهند کرد. اما طبیعی است که هوشیار کردن تیم بعد از باخت و ناکامی سخت است.

وی که پیکان را طی چند دوره صاحب عنوان قهرمانی مسابقات والیبال لیگ برتر کرد، گفت: در این شرایط که رقابت میان تیم‌ها نزدیک دنبال می‎شود و در عین حال آنها نیاز به تقویب و کسب شرایط بهتر دارند، موفقیت نهایی از آن تیمی خواهد شد که در مدیریت بحران بهتر عمل کند. چگونگی مدیریت در این زمینه به شدت تاثیرگذار است.

* در حال حاضر بسیاری از تیم‎های بزرگ و نامدار با متحمل شدن چند باخت در میانه جدول گروه خود هستند و تیم‎های بدون ادعا و حتی تازه وارد رده‎های برتر را به خود اختصاص داده‎اند. فکر می‎کنید با این شرایط شانس قهرمان بیشتر چه تیم یا تیم‌هایی را همراهی کند؟

مربی والیبال کشورمان در پاسخ به این پرسش مهر گفت: اگر چه تیم‎هایی مانند پیکان، داماش، کاله و حتی ارومیه تا به امروز لغزش‎هایی داشته‎اند اما باز هم شانس قهرمانی با این تیم‎هاست.

وی ادامه داد: فاکتورهای زیادی مانند مربی، بازیکن و باشگاه در قهرمانی نقش دارند. خارج کردن تیم از بحران باخت یا حفظ موقعیت پیروزی کار هر مربی و بازیکنی نیست و با امکانات هر باشگاهی هم مطابقت ندارد. همه تیم‎هایی بزرگی که تا امروز باخته‎اند، تیم‎های مستحکم و توانای لیگ هستند که به مرور جایگاه خود را پیدا خواهند کرد.

مربی پیشینی تیم پیکان تصریح کرد: در هر حال این بی سابقه بوده که تیم‎های مدعی والیبال طی چند هفته اول لیگ برتر متحمل چند باخت شده باشند. این نشان داد که همه تیم‎ها آسیب پذیر هستند هر چند که این ویژگی به مرور در این تیم‎ها کم خواهد شد.

مصطفی کارخانه در پایان گفتگو با خبرنگار مهر در مورد اینکه در حال حاضرکه از مربیگری دور است به چه کاری مشغول است؟"، اظهارداشت: در حال گردآوری تجربه‎های 30 ساله خود از والیبال در قالب یک کتاب هستم. الان مرحله ویرایش آن را دنبال می‎کنم و احتمالا تا  پایان سال به مرحله چاپ می‎رسد.

کد خبر 1223390

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha