پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ دی ۱۳۸۹، ۸:۴۵

گلایه وزیر ارشاد از حکم دادگاه مدیرمسئول روزنامه ایران

گلایه وزیر ارشاد از حکم دادگاه مدیرمسئول روزنامه ایران

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاسخ به سوالی درباره حکم دادگاه مدیرمسئول روزنامه ایران که روز گذشته و بر اساس شکایت مهدی هاشمی صادر شده است، گفت: ما خوشحال می‌شویم هر کسی در هر موضعی با کسانی که اغتشاش به وجود آورده‌اند، مقابله کند اما اگر با این انگیزه انقلابی بخواهیم افراد را محکوم کنیم، جای گلایه دارد و در این ارتباط باید قانون اجرا شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدمحمد حسینی صبح دیروز در نشست خبری شورای عالی سینما، در پاسخ به سوالی درباره حکم دادگاه مدیرمسئول روزنامه "ایران" که روز گذشته و بر اساس شکایت مهدی هاشمی صادر شده است، گفت: ما خوشحال می‌شویم هر کسی در هر موضعی با کسانی که اغتشاش به وجود آورده‌اند، مقابله کند اما اگر با این انگیزه انقلابی بخواهیم افراد را محکوم کنیم، جای گلایه دارد و در این ارتباط باید قانون اجرا شود.

وی با ابراز امیدواری نسبت به تجدید نظر دادستان در مورد حکم کاوه اشتهاردی، افزود: همانطور که می‌دانید 220 تشکل دانشجویی در این مورد اطلاعیه صادر کردند و حالا فردی هم که فراری هم هست آمده شکایت کرده است. من امیدوارم دادستان با توجه به حساسیت‌های این موضوع، درخواست تجدید نظر کند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین در پاسخ به سوال دیگری درباره یارانه مطبوعات، گفت: فهرست یارانه مطبوعات نهایی شده و تا آخر هفته آینده واریز می‌شود.

سیدمحمد حسینی هم‌اکنون و در نشست رسانه‌ای درباره شورای عالی سینما با همراهی جواد شمقدری معاون سینمایی‌اش در حال پاسخ دادن به پرسش‌های خبرنگاران پیرامون این موضوع و دیگر مسائل این حوزه است. احسان قاضی‌زاده مدیرکل مطبوعات داخلی و مشاور امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی هم در این نشست حضور دارد.

کد خبر 1223537

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha