پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ دی ۱۳۸۹، ۱۱:۳۹

راه اندازی سامانه مدیریت خوابگاههای دانشجویی در دانشگاه تبریز

راه اندازی سامانه مدیریت خوابگاههای دانشجویی در دانشگاه تبریز

تبریز - خبرگزاری مهر: معاون دانشجویی دانشگاه تبریز از راه اندازی سامانه مدیریت خوابگاه ها در دانشگاه تبریز خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، حسین نوید پیش از ظهر دوشنبه در نشست خبری در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه با راه اندازی سامانه مدیریت خوابگاهها در این دانشگاه زمینه ارائه خدمات مناسبتری برای دانشجویان متقاضی خوابگاه فراهم می شود، افزود: هدف از راه اندازی این سامانه تسریع در ارائه خدمات به دانشجویان، جلوگیری از اتلاف وقت و نیز افزایش بهره وری نیروی انسانی در حوزه خدمات دانشجویی است.

وی گفت: با راه اندازی این سامانه درسال تحصیلی جدید کلیه مراحل درخواست خوابگاه، تعیین هم اتاقی و تحویل خوابگاه بصورت اینترنتی انجام گرفته است.

وی افزود: به طوریکه تمام دانشجویان متقاضی خوابگاه واجد شرایط بدون استرس و شلوغی نسبت به دریافت خوابگاه اقدام کرده و موجب رضایت آنان شده است.

به گفته نوید در سه خوابگاه دانشجویی شامل خوابگاه شهرک امام (ره)، خوابگاه ولی عصر ( عج) و خوابگاه فجر دانشجویان پسر و مجتمع خوابگاهی شهداء دانشجویان دختر اقامت دارند.

معاون دانشجویی دانشگاه تبریز با بیان اینکه در این خوابگاهها سه هزار و 320 دانشجوی پسر و دو هزار و 500 دانشجوی دختر ساکن هستند، افزود: همچنین تعداد 620 نفر از دانشجویان دختر نیز در هشت خوابگاه خودگردان تحت نظارت و طرف قرارداد دانشگاه تبریز در سطح شهر اسکان یافته اند. 

کد خبر 1223791

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha