پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۳ دی ۱۳۸۹، ۱۷:۱۵

رئیس اداره ارشاد بروجرد معرفی شد

رئیس اداره ارشاد بروجرد معرفی شد

خرم آباد - خبرگزاری مهر: طی حکمی از سوی سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بروجرد منصوب شد.

به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، امین کمالوندی طی حکمی "نادر ارجمندی"را به ریاست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بروجرد منصوب کرد.

وی ضمن بیان اهمیت موضوع فرهنگ و تاثیر آن در تمامی ابعاد جامعه از رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بروجرد، خواست با جدیت و پشتکار و با تاسی از رهنمودهای مقام عظمای ولایت حضرت آیت ا... العظمی خامنه ای (مد ظله العالی) در پیشبرد اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کوشا بوده و در این مسیر مسایل اجتماعی و عرف منطقه را نیز مد نظر داشته باشند.

"نادر ارجمندی" پیش از این سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بروجرد بوده است.

کد خبر 1224205

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha