پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ دی ۱۳۸۹، ۲۰:۴۵

9 ماه گدشته/

646 هزار فقره پرونده وارد دادگاههای مازندران شد

646 هزار فقره پرونده وارد دادگاههای مازندران شد

ساری - خبرگزاری مهر: رئیس کل دادگستری مازندران، ورودی پرونده های قضایی، 9 ماهه اخیر به محاکم استان را 646 هزار فقره عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسین طالبی عصر دوشنبه در جلسه شورای معاونین دادگستری مازندران در ساری افزود: آمارها نشان از زحمات و تلاش قضات و کارکنان دستگاه قضایی استان دارد که این امر بر کسی پوشیده نیست.

وی خاطر نشان کرد: در 9 ماه گذشته، تعداد 646 هزار و 143 فقره پرونده وارده به دادگاههای عمومی استان بوده که از این میزان تعداد 142 هزار و 135 فقره مختومه شده است.

وی ادامه داد: در این مدت 89 هزار و 825 فقره پرونده وارد دادسراها ی استان شده که از این میزان تعداد 88 هزار و 688 فقره پرونده  مختومه شده است.

رئیس حوزه قضایی مازندران، تعداد وارده های شورای حل اختلاف استان را در 9 ماه امسال، بالغ بر 166 هزار و 29 فقره اعلام کرد و گفت: بیش از این تعداد معادل 232 هزار فقره رسیدگی شده است که آمار نشان می دهد شورای حل اختلاف استان در دو ماه گذشته افزایش مختومه را داشته است.

طالبی، وارده دادگاه های تجدید نظر استان را در 9 ماه گذشته 23 هزار و 759 فقره و مختومه ها را 24 هزار و 464 فقره اعلام کرد.

وی گفت: آمار وارده به دادگاه های انقلاب استان 44 هزار و 9 فقره بوده که از این میزان تعداد 42 هزار و 23 فقره مختومه شده است.

مازندران دارای 32 حوزه قضایی اعم از دادگستری و دادگاه عمومی بخش است.

کد خبر 1224313

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha