پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۴ دی ۱۳۸۹، ۹:۲۵

در خوزستان؛

مدل ریاضی کاهش خطرات ناشی از خشکسالی شبیه سازی شد

مدل ریاضی کاهش خطرات ناشی از خشکسالی شبیه سازی شد

اهواز - خبرگزاری مهر: سرپرست معاونت طرح و توسعه سد و نیروگاه سازمان آب و برق خوزستان از شبیه سازی مدل ریاضی کاهش خطرات ناشی از پیامدهای خشکسالی بر مناطق پایین دست سدهای مخزنی دز، کارون یک و سه در این استان خبر داد.

مسعود حکمی در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز اظهارداشت: با توجه به عدم بارندگی مناسب و وضعیت آب موجود مخازن سدهای دز، کارون یک و سه به منظور چگونگی تامین نیاز آبی و کاهش خسارات ناشی از عدم تامین، مدل بهینه سازی آن تهیه شد.

وی افزود: در این مطالعه، ابتدا نیازهای آبی برای سه دسته منطقه کارون شمالی، کارون بزرگ و دز به صورت ماهانه از خرداد تا آبان اخذ شد و براساس دریافت اطلاعات محدودیتهای سازه ای از جمله ترازهای حداقل بهره برداری بررسیهای لازم صورت گرفت.

سرپرست معاونت طرح و توسعه سد و نیروگاه سازمان آب و برق خوزستان تصریح کرد: در مطالعه شبیه سازی ریاضی کاهش خطرات ناشی از خشکسالی، در مجموع با 408 متغیر و 240 معادله 19 سناریو بهینه سازی و 19 سناریو شبیه سازی شد تا امکان بهینه کردن همزمان کل دوره به صورت مدل ریاضی فراهم شود.

حکمی خاطرنشان کرد: در این مطالعه، تامین آب کشاورزی دایم، آب شرب و صنعتی به میزان 100 درصد و کشت تابستانه به میزان 60 درصد تامین شد.
کد خبر 1224374

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha