پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۴ دی ۱۳۸۹، ۸:۲۵

معیریان در گفتگو با مهر:

ساخت "ساعت شلوغی" را یک ماه دیگر شروع می‌کنم

ساخت "ساعت شلوغی" را یک ماه دیگر شروع می‌کنم

کارگردان فیلم سینمایی "ساعت شلوغی" از آغاز پیش‌تولید این فیلم در بهمن‌ماه خبر داد.

آرش معیریان به خبرنگار مهر گفت: این روزها مشغول کارگردانی مجموعه "اینجا تهران است" هستم و پس از پایان این مجموعه، پیش‌تولید "ساعت شلوغی" را آغاز می‌کنم، کار در تلویزیون برای مخاطب گسترده می‌تواند جذاب باشد و در عین حال که متفاوت با سینما است، دشواری‌هایی هم دارد.

وی ادامه داد: "ساعت شلوغی" یک فیلم کمدی نیست، قصه‌ای اجتماعی دارد و با همکاری آقای وزیری تهیه‌کننده این فیلم انتخاب بازیگران به زودی شروع می‌شود.

آرش معیریان به تازگی برای "ساعت شلوغی" به تهیه‌کنندگی سیدمحسن وزیری پروانه ساخت دریافت کرده، وی کارگردانی فیلم‌های سینمایی "کما"، "شارلاتان"، "چپ دست"، "آنکه دریا می‌رود" و... را در کارنامه دارد.

کد خبر 1224384

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha