به گزارش خبرنگار مهر در ایلام، مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام صبح سه شنبه در این مراسم گفت: عملیات اجرایی گاز رسانی به روستاهای کارزان، قنات آباد و چشمه خزانه از توابع بخش شیروان استان ایلام ازامروز بصورت رسمی با حضور مسئولان استانی آغاز به کار کرد.
روح اله نوریان افزود: طول شبکه گاز رسانی به این روستاها 15 هزار و 780 متر است که بیش از 300 انشعاب گاز نصب می شود.
وی اظهار داشت: با اجرای کامل شبکه گذاری گاز در این روستاها بیش از 400 خانوار از نعمت گاز بهره مند می شوند و در کوتاهترین زمان ممکن مابقی روستاهای این بخش گازدار می شوند.
وی تصریح کرد: برای شبکه گذاری و نصب انشعاب در این روستاها بیش از شش میلیارد ریال اعتبار هزینه می شود و شرکت گاز مصمم است که اجرای پروژه ها را یکی پس از دیگری به اتمام برساند.
وی به گازرسانی به شهر لومار و روستاهای اطراف اشاره و خاطرنشان کرد: پیمانکار این مناطق مشخص شده و در آینده نزدیک عملیات اجرایی آن شروع می شود.
مدیر عامل شرکت گاز استان ایلام گفت: در دولت دهم گاز رسانی به استان ایلام از شتاب بیشتری برخوردار بوده است که در این راستا بیش از 100 روستا و 16 شهر تا سال آینده گازدار می شوند.
نوریان افزود: شرکت گاز استان ایلام در اجرای پروژه ها با سعه صدر از موانع و مشکلات عبور می کند و بمنظور توسعه همه جانبه استان سعی خواهد کرد در کوتاهترین زمان ممکن کار گازرسانی به مناطق مختلف استان را انجام دهد.
وی اظهار داشت: کارگاز رسانی به مناطق مختلف استان از وظایف ذاتی مسئولان این شرکت است و در صورت همکاری دستگاههای اجرای استان و مردم شتاب گاز رسانی با سرعت بیشتری انجام می شود که این مهم در دستور کار قرار گرفته است.
نظر شما