یدالله نظری نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر در گرگان افزود: کیفیت نان بستگی به عوامل مختلف همچون گندم و آرد مرغوب، استفاده از تکنولوژی روز، مواد افزودنی مجاز، قیمت منطقی جهت تامین هزینه های نان و همچنین نانوای ماهر و متخصص دارد تا نان مرغوب و با کیفیت به دست مردم برسد.
وی اظهار داشت: در حال حاضر با اجرای قانون هدفمند سازی یارانه ها، قیمت نان تا حدودی واقعی شده و این امر موجب شده است تا مردم به اندازه نیاز خود نان خریداری و مصرف کنند.
به گفته وی، از آغاز اجرای قانون هدفمندی یارانه ها، نانوایان استان نیز تمام توان خود را برای عرضه نان با کیفیت به مردم به کار بسته اند.
نظری نژاد در ادامه تصریح کرد: ارزانی قیمت نان پیش از اجرای قانون هدفمندی یارانه ها موجب شده بود تا دور ریز و هدر رفت زیادی در بخش نان داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه اکنون روزهای آغازین و دوره گذار هدفمندی یارانه ها است مردم باید ضمن آرامش، به اندازه نیاز خود نان تهیه کنند ونانوایان نیز تا رفع موانع احتمالی صبر و حوصله به خرج دهند.
وی همچنین از نانوایان استان خواست تا، به اندازه مصرف مشتریان خود نان پخت کرده و از پخت اضافی که موجب دور ریز نان شود جلوگیری کنند.
نماینده گلستان در شورای اصناف کشور ادامه داد: اتحادیه خبازان نیز تلاش می کند تا چند ماه آتی، نسبت به افزایش کیفیت نان از طریق دریافت آرد های مرغوب و آموزش نانوایان (برای پخت نان با کیفیت)، اقدام کند.
نظر شما