پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ دی ۱۳۸۹، ۱۳:۵۰

راه سرمایه گذاران خارجی برای فعالیت در بافت پیرامونی حرم رضوی هموار شد

راه سرمایه گذاران خارجی برای فعالیت در بافت پیرامونی حرم رضوی هموار شد

مشهد - خبرگزاری مهر: عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: سرمایه گذاران خارجی می توانند به صورت مالکیت شخصی در بافت پیرامونی حرم رضوی سرمایه گذاری کنند.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، با تصویب هیئت دولت زمینه سرمایه گذاری خارجی در بافت پیرامون حرم رضوی مهیا شد.

محمد رضا محسنی ثانی در این خصوص در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد اظهارداشت: هیئت دولت مصوبه ای را به تصویب رسانده که بر اساس آن سرمایه گذاران خارجی می توانند از مالکیت شخصی سرمایه گذاری برخوردار باشند.

نماینده سبزوار در مجلس با اشاره به سود آوری سرمایه گذاری در بخش های خدماتی نظیر هتل سازی ادامه داد: سرمایه گذاران خارجی برای سرمایه گذاری در مشهد با مشکل خاصی مواجه نیستند.

در این باره شهردار منطقه 8 ثامن مشهد نیز از تصویب 165 پروژه سرمایه گذاری در بافت پیرامون حرم رضوی خبر داد.

محسن برزویی افزود: این پروژه ها دارای کاربری تجاری، اقامتی، خدماتی و اداری است.

وی با بیان این که سرمایه گذاران خارجی از تسهیلات ویژه برخوردار می شوند، اضافه کرد: از این تعداد 94 پروژه در حال ساخت است.

با مصوبه جدید دولت در زمینه مالکیت شخصی سرمایه ها، شرایط تازه ای برای سرمایه گذاری در بافت پیرامونی حرم ایجاد شده و شهرداری مشهد نیز در راستای تسهیل این امر، همکاری های ویژه ای را با سرمایه گذاران تدارک دیده است.

کد خبر 1224741

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha