ابراهیم میکانیکی در گفتگو با خبرنگار مهردر بابل افزود: بخش جدید و ممتاز نوزادان و مراقبتهای ویژه نوزادان NICU در مجموع با 24 تخت در فضای فیزیکی 378 متر مربع در بیمارستان آیتالله روحانی بابل راه اندازی شد.
وی خاطر نشان کرد: در این راستا بخش مراقبت ویژه نوزادان آیتالله روحانی بابل در فضایی به مساحت 378 متر مربع با 12 تخت ICU نوزادان از بخشهای مراقبتهای ویژه نوزادان کشور و دو تخت ایزوله در کنار 10 تخت فعال نوزادان و در مجموع 24 تخت راهاندازی شده است.
وی ارائه خدمات مطلوب تر به مادران برای ارتقای سطح سلامت نوزادان منطقه و کاهش مورتالینی مرگ و میر و موربیدتی عوارضی را از مزایای افتتاح این بخش برشمرد.
میکانیکی با اشاره به اینکه مهم ترین شاخصه توسعه یافتگی هر کشور میزان مرگ و میر نوزادان است، افزود: با توجه به این موضوع اداره سلامت نوزادان وزارت بهداشت با برنامهریزی، سطحبندی خدمات به مادران باردار پرخطر و نوزادان آنها در چند سال اخیر را در دستور کار خود قرار داده که به تدریج در سطح کشور در حال اجراست.
میکانیکی تصریح کرد: با توجه به نیاز روزافزون جامعه برای اجرای طرح سطح بندی مراقبت مادران باردار پرخطر و نوزادان آنها و اینکه به طور شاخص دانشگاه علوم پزشکی بابل به عنوان مرکز پذیرش بیماران ارجاعی منطقه و شهرهای اطراف بوده، افتتاح بخش مراقبت ویژه نوزادان در مرکز آموزشی آیتالله روحانی (ره) بابل ضروری است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل، حضور مستمر پزشکان فوق تخصص نوزادان عضو هیئت علمی دانشگاه، حضور مستمر دستیاران فوق تخصصی نوزادان و دستیار تخصصی کودکان و پزشک متخصص مقیم، حضور تیم کارشناسی احیا نوزاد در تمام زایمانها، وجود تیم انتقال ترانسپورت نوزاد با آمبولانس مخصوص نوزاد، حضور پزشک فوق تخصص چشم در مرکز آموزشی و درمانی برای معاینه چشم نوزاد نارس و بقیه نوزادان از نظر ROP، را از مزیتهای دیگر بخش مراقبتهای ویژه کودکان بیمارستان آیت الله روحانی بابل برشمرد.
وی اظهارداشت: دانشگاه علوم پزشکی بابل در سال 73 نخستین مرکز فوق تخصصی مراقبت ویژه نوزادان شمال کشور را در بیمارستان کودکان شفیعزاده امیرکلا بابل راه اندازی کرد که در حال ارائه خدمات به مردم شمال کشور است.
نظر شما