پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۵ دی ۱۳۸۹، ۱۰:۵۲

رهنما خبر داد:

سرمایه گذاری 320 هزار میلیارد ریالی در توسعه حمل و نقل ریلی کشور

سرمایه گذاری 320 هزار میلیارد ریالی در توسعه حمل و نقل ریلی کشور

تبریز - خبرگزاری مهر: معاون وزیر راه و ترابری از اختصاص 320 هزار میلیارد ریال اعتبار در راستای هدفمندی یارانه ها در توسعه حمل و نقل ریلی کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، مسعود رهنما شامگاه سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران با تاکید بر توسعه و سرمایه گذاری در حمل ونقل ریلی کشور گفت: از محل منابع حاصل از هدفمندی یارانه ها در طی یک سال 120هزار میلیارد ریال برای توسعه زیر بنائی امور حمل و نقل کشور اختصاص می یابد.

وی افزود: بخشی از منابع حاصل از طرح هدفمند کردن یارانه ها در اختیار مردم خواهد بود تا هزینه های خود را مدیریت کنند و بخش دیگر آن به توسعه امور زیربنائی و زیر ساخت های حمل و نقل اختصاص خواهد یافت.

رهنما ادامه داد: در برنامه جدیدی که تدوین شده است احداث زیرساخت های حمل و نقل ریلی و سرمایه گذاری در این بخش در اولویت قرار گرفته است.

معاون وزیر راه با اشاره به میزان ریالی منابع حاصل از قانون هدفمند کردن یارانه ها اظهارداشت: پیش بینی شده است که از محل اجرای این قانون 120 تا 230هزار میلیارد ریال در جهت سرمایه گذاری در توسعه حمل و نقل ریلی کشور اختصاص یابد و مقررشده است که طی یک سال 120هزار میلیارد ریال از محل یارانه ها پرداخت شود.

رهنما در خصوص مدت زمانی که برای توسعه زیرساخت ها و اختصاص منابع حاصل از یارانه ها به بخش حمل و نقل در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: پس از هشت سال که زیر ساخت های حمل و نقل کشور تکمیل شد این منابع در بخش های دیگر هزینه خواهد شد. 

کد خبر 1225347

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha