محسن طاهرخانی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب گفت: بعد از برگزاری رقابتهای لیگ باشگاههای کشور در کرمانشاه یک هفته به ملی پوشان استراحت دادیم. با گذشت چند روز از پایان این تعطیلات هنوز هیچ کس از فدراسیون با من تماس نگرفته و نمیدانم که سرپرست جدید چه برنامهای برای ادامه همکاری من به عنوان مربی تیم ملی دارد.
وی افزود: افکار درویشزاده را میشناسم، با این تفاسیر بعید میدانم که وی تمایلی برای ادامه همکاری با من داشته باشد. با این حال منتظر هستم تا ببینم سرپرست جدید در این خصوص چه تصمیمی خواهد گرفت.
وی که از زمان حضور محتشمی به عنوان مربی یا سرمربی هدایت ملیپوشان ژیمناستیک کشورمان را تا به امروز برعهده داشته است، خاطرنشان کرد: شاید فدراسیون بخواهد مربی خارجی بیاورد اما من هنوز تفکر قبلی خودم را دارم. مربی خارجی در این زمان به درد ما نمیخورد مگر اینکه مربی بیاوریم که بتواند جهشی در ژیمناستیک کشورمان ایجاد کند وگرنه مربی که تنها به حفظ جایگاه و شرایط قبلی فکر کند به درد ژیمناستیک ایران نخواهد خورد.
طاهرخانی ادامه داد: در زمان محتشمی برای اولین بار به کار پشتوانه سازی ژیمناستیک توجه شد. جوانان ما در آسیا سوم شدند و کارهای مقدماتی برای آموزش و استعدادیابی نوجوانان و نونهالان برای حضور در المپیک ها انجام شد.
وی با تشکر از اعتمادی که در این سالها به وی شد تا هدایت تیم ملی را برعهده داشته باشد، تاکید کرد: اگر محتشمی در فدراسیون میماند ثمره کار خود را می دید. به طور قطع ژیمناستیک ایران در چند سال آینده با همین پشتوانه سازیها به موفقیت های خوبی دست خواهد یافت.
سرمربی تیم ملی ژیمناستیک کشورمان تصریح کرد: با توجه به اینکه لیگ ژیمناستیک ایران تنها در چهار مرحله یک روزه و با فاصله برگزار میشد هم زمان با مربیگری تیم ملی مسئولیت هدایت تیم فولاد نطنز را هم بر عهده داشتم. اکثر ملی پوشان ایران عضو این تیم باشگاهی هستند و هم اکنون تیم در صدر جدول رده بندی لیگ دسته یک قرار دارد.
سازمان تربیت بدنی هفته گذشته طی حکمی جعفر درویش زاده را به عنوان سرپرست جدید فدراسیون ژیمناستیک منصوب کرد.
نظر شما