به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، محمد رئوفی نژاد ظهر چهارشنبه در جلسه ستاد هدفمند سازی یارانه ها افزود: در راستای اجرای طرح هدفمند سازی یارانه در کشور و استان هیچگونه مشکلی وجود ندارد و با توجه به کارهای کارشناسی که از تمام زوایا مدیریت لازم صورت گرفت تنش و چالش که در روند اجرای این طرح باشد در استان ایجاد نشد.
وی اظهار داشت : بعضی از مسائل جزئی هم پیگیری شد و راهکارهای لازم در دستور کار قرار گرفت و بنابراین در راستای این اقدمات و برنامه ریزی های مدون بود که اجرای طرح به شکل مطلوب ادامه کار پیدا کرد و اجرایی شد.
رئوفی نژاد اطلاع رسانی صدا و سیما و مطبوعات را در خصوص اجرای این طرح و توجیه کردن مردم در خصوص قیمت گذاری اقلام از تمام زوایا و حوزه ها را بسیار خوب عنوان کرد و گفت: اطلاع رسانی بسیا ر شفافی صورت گرفت که مردم بخش اصلی اجرای این طرح هستند که با توجیه مردم در این زمینه طرح با موفقیت اجرایی می شود .
استاندار زنجان همچنین به کیفیت نان در سطح استان زنجان اشاره کرد و گفت: کیفیت نان مهمترین اجرای قانون هدفمند سازی یارانه هاست که در این حوزه باید به کیفین آرد در نانوایی ها توجه خاصی شود که در سالهای که در سالهای گذشته قیمت کیفی نان 12 درصد بود که در حال حاضر به 18 درصد رسیده است که باید بهترین کیفیت نان را به دنبال داشته باشیم.
رئوفی نژاد یادآور شد: آزاد سازی نان و آرد هیج تغییری در روند کار و در آزاد پزها نداشت و آرد 450 تومان قبل از اجرای طرح در حال حاضر به قیمت 350 تومان رسیده که افزایش کیفیت نان و کاهش قیمت در این نانوایی ها به دنبال داشت.
وی تصریح کرد : دولت درصدد ایجاد رقابت بین نانوایی های آزاد پز و سنتی است و ایجاد تعطیلی نانوایی های سنتی و منع در آمد را ندارد بلکه می خواهد افزایش کیفیت نان و رقابت را داشته باشد که در این راستا ابزارهای تشویقی را راهکار مناسب برای نانوایی ها عنوان کرد که در صورت عدم استقبال تعطیل خواهند شد
استاندار زنجان گفت : نظارت و کنترل بر قیمت کرایه های برون و درون شهری انجام گرفته و در صورت عدم کنترل و اشرافیت در حمل و نقل مشکل ایجاد خواهد شد که در این راستا مدیریت و نظارات مدیران زیربط در این حوزه را می طلبد .
رئوفی نژاد همچنین عمده مشکل در حال حاضر را نبود کپسول و گاز و نفت سیاه عنوان کرد و افزود: شهرکها و روستاهایی که گاز ندارند بررسی و شناسایی شوند و از بسته های حمایتی هم درست استفاده کنیم که در صورت عدم کنترل در بخش پالایش اعمال سلیقه می شود و لذا باید کنترل شدید در خصوص نفت سیاه در دستور کار قرار گیرد .
وی خاطر نشان کرد : بانکها حق برداشت از مبالغ بسته های حمایتی یارانه ای خانوارها در خصوص معوقه ها را دارند.
نظر شما