پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۸ مهر ۱۳۸۳، ۱۵:۰۲

مدير عامل ستاد مركز ي معاينه فني خودرو شهرداري تهران : به دليل آلاينده ها

50 درصد خودروها در مرحله اول معاينه فني رد مي شوند

مدير عامل ستاد مركزي معاينه فني خودرو شهر تهران با بيان اينكه بر اساس آمار موجود 96 درصد خودروهاي مراجعه كننده به مراكز معاينه فني خودرو موفق به اخذ معاينه فني مي شوند ، گفت : اين در حالي است كه تنها 45 درصد خودروها در مراجعه اول به اين مراكز قبول شده و بيش از50 درصد خودروها به دليل اشكال در سيستم آلاينده هايشان در مرحله اول رد مي شوند .

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روابط عمومي شهرداري تهران ، مهندس محمد رضا اميري صفت با بيان اينكه 61 درصد خودروهايي كه در مرحله اول معاينه فني رد مي شوند، به دليل بالا بودن ميزان آلاينده ها و تنظيم نبودن سيستم سوخت است ، اظهار داشت :  در مراكزمعاينه فني خودرو سرويس جانبي  تنظيم موتور وجود دارد كه  بابت آن فقط 2 هزار تومان از مراجعان اخذ مي شود . همچنين در ازاي تعويض قطعه با ارائه فاكتور هزينه آن از صاحب خودرو گرفته مي شود .

وي با بيان اينكه در اين مركز خودروها از نظر چهار نوع گاز CO، CO2، O2 و HO مورد معاينه قرار مي گيرند ، افزود : هر خط معاينه فني داراي يك مسوول و تعدادي كارشناس است كه  به عنوان نمونه بررسي اصالت خودرو بر عهده كارشناس راهنمايي رانندگي و در مراحل بعد  بازبيني عيوب ظاهري ، اندازه گيري ميزان آلاينده ها و معاينه سيستم ترمز و چرخها هر يك بر عهده كارشناس مجرب آن خواهد بود كه پس از طي اين مراحل مسوول هر خط اطلاعات دريافت شده از كارشناسان بخشهاي مختلف را جمع آوري كرده و با توجه به آن توصيه هاي لازم را در اختيار صاحب خودرو قرار مي دهد .  

اميري صفت ادامه داد : در 6 ماه اول امسال از تعداد 62 هزار مورد خودرويي كه در مرحله اول معاينه فني رد شدند ، 51 درصدشان به دليل استاندارد نبودن ميزان آلاينده ها بوده است .كه ازتعداد خودروهاي مردودي تعداد 57 هزار مورد در مراكز معاينه فني رفع نقص شده و پس از تاييد سلامت خودرو مجوز لازم را اخذ نموده اند .  

وي همچنين در توضيح خبر منتشر شده به نقل از وي در تاريخ 22 مهر ماه جاري ، گفت : طبق مصوبه شوراي اسلامي شهر تهران ، مبلغ دريافتي از مراجعين در نوبت اول مبلغ 5200 تومان است كه در آن خبر 5500 تومان عنوان شده بود.

کد خبر 122653

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha