پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۷ دی ۱۳۸۹، ۱۴:۳۶

امیری خواستار شد:

انقلاب فرهنگی برای ترویج حجاب در جامعه ایجاد شود

انقلاب فرهنگی برای ترویج حجاب در جامعه ایجاد شود

ساری - خبرگزاری مهر: امام جمعه نور اعلام کرد: باید انقلاب فرهنگی برای حجاب در جامعه ایجاد شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید حسین امیری در خطبه های امروز نمازجمعه نور بر رعایت حجاب و پاکدامنی بانوان در جامعه تاکید کرد و گفت: تمامی مسئولان امر باید تلاش کنند تا یک انقلاب فرهنگی در ارتباط با حجاب در جامعه ایجاد شود.

وی افزود: تمامی مسئولین فرهنگی کشور حتی در شهرستان ها از امام جمعه گرفته تا دیگر مسئولین مرتبط با موضوع فرهنگی در مسئله حجاب مسئولند.

امیری به قرآن کریم کتاب مسلمانان اشاره و تاکیدکرد: هنوز ما مردم حق قرآن را به درستی ادا نکردیم.

خطیب جمعه نور گفت: امروز از قرآن تنها برای بدرقه مسافر، قرائت برای مردگان و در مراسم ختم و اساس کشی و از این قبیل استفاده می شود.

امام جمعه نور اظهارداشت: قرآن شناسنامه و سند هرمسلمان بوده و همه بر عمل کردن دستورات آن مسئولیم.

وی خاطرنشان کرد: هیئت های مذهبی باید با کنار گذاشتن منیت به سمت صفا و صمیمیت پیش روند تا با اتحاد و برادری نام و یاد امام حسین(ع) و اهل بیت را همواره زنده نگه دارند.

کد خبر 1226715

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha