پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۱ دی ۱۳۸۹، ۱۱:۱۹

محمدی در گفتگو با مهر:

مسابقات انتخابی تیم ملی کشتی برگزار می شود/ جام تختی معیار اصلی است

مسابقات انتخابی تیم ملی کشتی برگزار می شود/ جام تختی معیار اصلی است

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد کشورمان گفت: رقابت‌های انتخابی تیم ملی کشتی آزاد برای حضور در رقابت‌های جهانی ترکیه تابستان سال آینده برگزار می‌شود.

غلامرضا محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: اولین برنامه ما در سال‌جاری برگزاری رقابت‌های جام تختی است که از دل این مسابقات نفرات حاضر در جام جهانی روسیه و قهرمانی آسیا در ازبکستان را انتخاب می کنیم.

دارنده دو مدال نقره جهان ادامه داد: تمامی مدعیان پوشیدن دوبنده تیم ملی باید در جام تختی که 6 تا 8 اسفندماه برگزار می شود شرکت کنند و براین اساس کشتی گیرانی که تاکنون مجوز حضور در این جام را بدست نیاورده‌اند باید در رقابت‌های انتخابی جام تختی در اواسط بهمن ماه شرکت کنند.

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد ایران تصریح کرد: با توجه به اینکه جام تختی طی روزهای 6 تا 8 اسفندماه و جام جهانی در روزهای 21 و 22 اسفندماه برگزار می شود، بلافاصله پس از جام تختی اردوی ما برای حضور در روسیه آغاز می‌شود که امیدوارم در این مسابقات عملکرد خوبی داشته باشیم.

وی تاکید کرد: برای رقابت‌های جهانی ترکیه که گزینشی المپیک لندن نیز محسوب می شود برگزاری مسابقه انتخابی با حضور تمامی مدعیان را در  هفته اول تیرماه در برنامه داریم تا بدون هیچ حرف و حدیثی بهترین نفرات انتخاب شوند.

محمدی در پایان خاطر نشان کرد: هدف اصلی ما موفقیت کشتی در المپیک لندن است و آرزوی کسب چند مدال رنگارنگ از این رویداد مهم را داریم.

کد خبر 1227536

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha