به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، مهدی جعفری عصر شنبه در جمع خبرنگاران از برخورداری 657 روستا از مجموع 831 روستای بالای 20 خانوار در استان تا هفته راهداری سال جاری خبر داد .
وی بیان داشت: در استان خراسان جنوبی تعداد 177 روستای بالای 20 خانوار فاقد راه آسفالته می باشد که هم اکنون از این تعداد، آسفالت جادههای 87 روستا در دست اجرا است.
وی با اشاره به اینکه در جهت آسفالت 90 روستای باقیمانده از مجموع 831 روستای بالای 20 خانوار در استان هنوز هیچ اقدامی صورت نگرفته است، افزود : راه های روستایی باقیمانده در صورت تامین اعتبار تا سه سال آینده شروع و انشاءا... کلیه ی روستاهای بالای 20 خانوار استان از راه آسفالته برخوردار خواهند شد.
معاون راه روستایی اداره کل راه و ترابری خراسان جنوبی یادآورشد: بیشترین روستاهای فاقد راه در شهرستانهای نهبندان، بیرجند و سربیشه واقع شده است که با افزایش اعتبار این سه شهرستان در سالهای اخیر تا کنون برخورداری این شهرستانها به متوسط استان نزدیک شده است.
جعفری اضافه کرد: از ابتدای سال 89 تا کنون آسفالت 43 پروژه راه روستایی به طول 301 کیلومتر به اتمام رسیده که با بهره برداری از آن تعداد 50 روستا از نعمت راه آسفالته برخوردار شده اند.
نظر شما